Yasmine Esser
Yasmine Esser Gezondheid 19 mrt 2019
Leestijd: 4 minuten

Dit zegt je sterrenbeeld over je ideale tatoeage

Een tatoeage is iets heel persoonlijks. Misschien wil je een tattoo met een verhaal of misschien vind je iets gewoon ontzettend mooi en wil je het daarom vereeuwigen op je lichaam. Mocht je nog twijfelen wat jouw ideale tatoeage is, dan kun je ook gewoon je horoscoop checken. Ja, echt waar. Moeite om de perfecte tattoo te vinden? Dit zegt je sterrenbeeld over je ideale tatoeage.

Ram

Oké, dit lijkt tegenstrijdig, maar voor de Ram gaan we geen ideale tattoo noemen. De Ram is namelijk een impulsief type, dat een lichaamsbeschildering neemt in een spontane bui. Zonder er van tevoren te veel over na te denken en over te piekeren. Misschien neem je een tattoo als je op reis bent, misschien is het tijdens een avond met je allerbeste vriendinnen. Laat je leiden door het moment en je hebt gegarandeerd een geweldige anekdote voor de rest van je leven.

Stier

Als Stier geef je veel om échte liefde. Je bent misschien koppig en een harde werker, je bent stiekem ook best een romanticus. Niet dat je kaarsjes en bloemen hoeft – of nou, misschien ook wel – maar je wilt wel die ene man ontmoeten, de ware. Bovendien ben je heel sensueel. Daarom is een tatoeage waarin liefde symbool staat perfect voor jou. Het kan een naam zijn, een letter of misschien gewoon een hartje.

Tweeling

Als Tweeling wil je graag een tatoeage die je héle persoonlijkheid uitdrukt. Je creatieve en meelevende kant, je flexibele kant en ook je goudeerlijke kant. Want jij hebt er vaak geen moeite mee om te zeggen hoe de dingen zijn. Denk daarom aan een tatoeage die uit twee dingen bestaat, misschien is het de zon en de maan. Misschien een pijl en een boog. Zolang het maar niet eenduidig is.

Kreeft

Familie en vrienden zijn ontzettend belangrijk voor je. Misschien nog wel belangrijker dan af en toe wat ‘me time‘ . De perfecte tattoo voor jou heeft dan ook te maken met je familie, zodat je je nog meer verbonden voelt met hen. Het kan bijvoorbeeld de verjaardag van je moeder zijn, het familiewapen of de letters van je broers en zussen. Omdat je familie er zal zijn, no matter what.

Leeuw

Jij hebt een krachtig teken nodig. Je bent namelijk echt een powervrouw die alles voor elkaar krijgt en het stiekem heerlijk vindt de show te stelen. Zolang het badass is, en zichtbaar, zit je helemaal goed, Leeuwin.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Maagd

Oh, jij charmante Maagd. Jij bent een heerlijk persoon om mee om te gaan en een kei in het vertellen van verhalen. Als je een tattoo neemt, wil je er dan ook één waar je een verhaal over kunt vertellen. Denk goed na wat belangrijk is in jouw leven en je weet het antwoord op de vraag wat je ideale tatoeage is.

Weegschaal

Als Weegschaal ben je niet alleen een eeuwige twijfelaar. Je geeft ook erg om schoonheid en je uiterlijk. Je hebt een smaak waar mensen jaloers op zijn. Tja, van schoonheid voel je je nou eenmaal in balans. Neem daarom – logisch ja – iets wat je echt mooi vindt. Denk aan iets simpels als een bloem, de maan, de zon.

Schorpioen

Je bent sexy en zwoel, maar je hebt ook klasse. Een tatoeage op een plek waar alleen speciale mannen ‘m kunnen zien, is daarom perfect voor jou. Iets gewaagds graag, je kunt het hebben, girl.

Boogschutter

Als Boogschutter weet je waarschijnlijk zelf al wat voor tattoo je zou willen. Want jij hebt altijd een doel voor ogen. De enige vraag is misschien nog waar je ‘m wilt zetten. De nieuwste trend is echt wat voor jou, een tatoeage op je oor. Het is subtiel, gedurfd en prachtig.

Steenbok

Steenbokken hebben hun zaakjes goed op orde. Het woord ‘georganiseerd’ is echt op jou van toepassing. Je houdt van orde en – hier komt het toverwoord voor je ideale tattoo – symmetrie. Jouw perfecte tatoeage is geometrisch, simpel en heeft klasse. En ja, het is symmetrisch.

Waterman

Een quote die bij je leven past, is wat het beste bij jou en je lichaam past. Misschien iets met de strekking ‘zorgen voor morgen’. Want jij bent easygoing en absoluut geen piekeraar. Lekker hoor.

Vissen

Jij bent een romanticus. Soms kun je wat bescheiden overkomen, ook al weet je precies wat je wilt en hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Bij een kleine, subtiele tattoo voel jij je het beste. Op een plekje waar je het vooral zelf goed kunt zien. Een vogel is een goede optie, want jij mag best vaker je vleugels uitslaan en laten zien wat je kunt.

LEES OOK: Deze unicorn tatoeages doen je twijfelen of je er ook niet ééntje wilt

Elite Daily