Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 18 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Oelala! Als je deze truc toepast tijdens de seks wordt klaarkomen een stuk makkelijker

Je krijgt het warm en je voelt een siddering van genot door je lichaam gaan. Niks kan dat gevoel evenaren (vooruit, behalve chocolade eten). Klaarkomen voelt hartstikke goed en het hoort bij de seks. Toch is dat niet zo vanzelfsprekend want er zijn behoorlijk veel vrouwen die moeite hebben met klaarkomen of zelfs helemaal niet klaarkomen.

Klaarkomen is een waanzinnig gevoel, maar soms duurt het even voor je op dat punt bent. Gelukkig zijn er een aantal tips die je kunt gebruiken waardoor klaarkomen makkelijker wordt.

Let op je ademhaling

Tijdens de seks vergeet je al snel om aan je ademhaling te denken. Dat is ook niet zo gek in the heat of the moment. Je bent meer bezig met je partner en je bloeddruk stijgt natuurlijk als een malle. Tijd om aan je ademhaling te denken.

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is dat je je tijdens de seks blijft focussen op je ademhaling. Adem diep in en adem langzaam uit. Dat verhoogt A) je libido en B) zorgt voor meer zuurstof in je bloed. Bij een verhoogde bloedtoevoer wordt je clitoris gevoeliger waardoor je makkelijker klaarkomt.

We hebben nog veel meer fijne tips voor je op een rij gezet waardoor je makkelijker een orgasme krijgt. Je vind ze hier.

Zita.be