Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love & Seks 15 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Stuur jij berichtjes over en weer met die ene leuke man? Zo weet je of hij meer van je wil

Tegenwoordig wordt er online veel geflirt. De perfect situatie voor al de onhandige versierders onder ons. Na een tijdje daten weet je inmiddels wel dat hij je ziet zitten en als hij je de volgende berichten stuurt weet je helemaal dat hij óók vlinder heeft.

Wanneer hij je vaak wilt zien, jullie het super gezellig hebben samen en hij niet van je af kan blijven dan is de kans groot dat hij interesse in jou heeft. Wil je zeker weten of hij je ziet zitten? Dan kun je dat natuurlijk het beste met hem bespreken. En aan de volgende signalen merk je het ook:

Als hij vraagt hoe je dag was

Stuurt hij je de vraag over hoe je dag was, dan zit het vaak al wel goed. Vaak zien mannen WhatsApp als iets wat gemaakt is om informatie uit te delen. Niet om over koetjes en kalfjes te praten. Dus stuurt hij je de meest random dingen, dan maakt hij dus een uitzondering voor jou.

De man in kwestie stelt je veel vragen

Inmiddels weet hij de naam van je baas en dat jij elke dinsdag en donderdag naar de sportschool gaat. Hoe? Omdat hij je heel veel vragen stelt. Als jij vertelt dat je ergens heen gaat, is hij nieuwsgierig en vindt hij het leuk om te weten wat je daar dan gaat doen. Een signaal dat hij dus wel geïnteresseerd is.

Meerdere berichtjes achter elkaar

Dit signaal is erg duidelijk. Wanneer je een drukke dag achter de rug hebt en je even snel je telefoon checkt, heb je meerdere berichtjes van hem. Hij wil graag even laten weten waar hij mee bezig is of kwam iets grappigs tegen wat hij echt met jou wilde delen. Wat ons ook gelijk brengt op het volgende punt.

Grappige gifjes, foto’s of videos

Hij stuurt je niet alleen berichtjes maar ook random foto’s of grappige videos. Hiermee laat hij zien dat hij het leuk vindt om je aan het lachen te maken en of jullie dezelfde humor delen. Hij wil dat jij hem ziet als iemand met humor, want vaak beschouwen mannen dit als een sterke eigenschap van zichzelf. Een eigenschap waarmee hij een vrouw kan versieren.

In de vroege ochtendenen tot in de late uurtjes

Ping! Je ogen zijn nog niet helemaal open en je wordt wakker met een berichtje van hem. Jij bent het eerste waar hij aan denkt als hij wakker wordt. Een signaal dat je zeker meer bent dan alleen een maatje.

Maar uiteindelijk is WhatsApp natuurlijk ook niet alles. En is het veel leuker om gewoon met hem op date te gaan toch?

Lees ook: Zo vaak is het goed om die leuke man per week te zien