Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 10 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Ren naar Douglas: de Drunk Elephant D-Bronzi Drops zijn weer terug

Omdat het zonnetje (nog) niet echt wil schijnen moeten we onze zomerse gloed maar ergens anders vandaan halen.. Make-up. Vinden we ook niet erg! Het flesje met de D-Bronzi Drops van Drunk Elephant is misschien wel ‘t populairste product op het moment – en helaas betekent dat ‘altijd uitverkocht’. Maar Douglas heeft ze weer op voorraad! Dus surf snel naar de website.

Drunk Elephant D-Bronzi Drops zijn weer terug

Heel TikTok staat vol met reviews over de drops die je huid een mooie zomerse gloed geven. Je kunt ‘t zo gebruiken, door een moisturizer heen of onder je foundation. Genoeg opties, maar ‘t zorgt allemaal voor een glowy resultaat. Los van hoe je eruit ziet, is het ook nog eens prima om te dragen als je een gevoelige huid hebt. Het product ondersteunt namelijk je huidbarrière, terwijl een geconcentreerde mix van beschermende antioxidanten de afweer van de huid tegen vervuiling en omgevingsstressoren versterkt. Nou kijk, daar kan je dus wel wat mee! Geen zorgen om extra onzuiverheden dus.

@marjmaroket

so subtle but it looks so good! #drunkelephant #dbronzidrops

♬ original sound – marj – marj

Ook de koningin van TikTok, Alix Earle, gebruikt het product dagelijks. Hieronder zie je hoe ze ‘t product aan het begin van de video toevoegt aan wat moisturizer.

@alixearle

All makeup products listed and linked in my Amazon storefront in bio 🤍🫶🏼

♬ original sound – alix earle

Nou, goed nieuws. Want die zomerse glow ligt nu binnen handbereik, je kunt ‘t nu via de website van Douglas bestellen. Thank us later!

Sephora komt naar Nederland volgens TikTok: feit of toch een leugen?

Nog meer glowy make-uplooks

Ze verzinnen tegenwoordig voor alles namen en labels en als ‘t om make-up gaat vinden wij dat helemaal prima. Hailey Bieber komt met de strawberry make-uplook en die is hartstikke zomers en wij zijn fan. Het zorgt ook voor een gezonde uitstraling en dat heeft dus alles te maken met de juiste producten. En laat miss Bieber nou net helemaal op de hoogte zijn van de behoeftes van haar klanten: ze maakt ook een eigen blush. Die is helaas nog niet te krijgen, maar laat ze alvast wel heel subtiel zien.

Skincare-producten én een routine waar je echt iets aan hebt