Audrey Garot
Audrey Garot Make-up 15 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

WAUW! Is dit dé dupe voor de Charlotte Tilbury Contour Wand?!

De make-upliefhebbers onder ons bezitten vast wel een paar make-up producten van het geliefde merk, Charlotte Tilbury. De afgelopen jaren komen ze steeds vaker met geweldige producten op de markt. Het enige minpuntje is toch wel het prijskaartje wat hieraan hangt. Maar gelukkig zijn er genoeg dupes te vinden die sprekend op het originele product lijken. Zo is er ook een dupe van de Charlotte Tilbury Contour Wand die een stuk goedkoper is én er ook nog is mega erg op lijkt.

Wie wilt dat nou niet?!

Is dit dé dupe voor de Charlotte Tilbury Contour Wand?!

Aangezien we (helaas) niet allemaal een geldboom in de tuin hebben, kunnen we ons sommige producten jammer genoeg niet veroorloven. We moeten afwegingen maken welke producten we wel en niet willen kopen en zijn continu op zoek naar de beste dupes. Lucky you, want we hebben weer een mega goede dupe gevonden van de Charlotte Tilbury Contour Wand. Deze is razend populair en de resultaten zijn dan ook echt ge-wel-dig. Maar toch is dit product redelijk prijzig en daarnaast is ‘ie ook vaak uitverkocht. Maar geen zorgen, daar is nu een hele goede dupe voor gevonden. Het gaat namelijk om de Revolution Eye Bright Concealer in de kleur ‘Deep Caramel’. Het is dus eigenlijk een concealer, maar ach, het kan ook prima door als een contourstick, toch?! Voor minder dan € 10,- kan je deze dupe al kopen. Amazing!

@lynn.on.tiktok

Heb ‘m ondertussen al een paar keer gebruikt en oprecht een goeie dupe!! Rennennnnnn meiden #charlottetilbury #dupe #makeuprevolution #contourwanddupe #deepcaramel #lynnontiktok

♬ Aesthetic – Tollan Kim

Eye Bright Concealer

TikTokker Lynn heeft deze Eye Bright Concealer dus in de kleur ‘Deep Caramel’ gekocht. Op het eerste gezicht lijkt deze wel iets donkerder dan de Charlotte Tilbury Contour Wand. Vind je deze dus iets te donker? Een oplettende kijker geeft de tip om deze zelfde concealer te kopen in de kleur ‘Toffee’, deze is iets lichter en lijkt er dus nóg meer op. Yehes! Ren naar de winkel voordat ‘ie is uitverkocht, meiden!

LOL! Wens je ex (of vriendinnen) een fijne kerst met deze Satisfyer kerstkaart