Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 14 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijkers willen dat dit ‘echte meisje’ de queen van de jungle wordt

We kijken al een aantal weken naar het spraakmakende programma Echte Meisjes In De Jungle. Elke week wordt het weer spannender en in de aflevering van gister moesten er zelf vier meisjes de jungle verlaten. Dat betekent dat er nog maar twee meisjes over zijn en de finale dichterbij komt!

Spoiler alert! Deze meiden nemen het tegen elkaar op in de finale

Als het niet de lastige proeven waren wat de jungle tot een hel maakte, dan kwam het wel door het gekibbel van de meisjes onderling. Maar goed nieuws, want het einde is nu echt bijna in zicht. In de nieuwste aflevering zagen we hoe Janice en Lena de evenwichtsproef verloren en de jungle moesten verlaten. Jill en Fabiola stonden in de finale tegen Diva en Kelly. Er werd hard gestreden maar uiteindelijk gingen Diva en Kelly er met de winst vandoor. Wat hen gelijk de finalisten van Echte Meisjes In De Jungle 2023 maakt.

Reacties

Fans van Echte Meisjes In De Jungle zijn blij met de twee finalisten. Zoals Diva het tijdens de halve finale al zei: “Ik denk dat we misschien ook de meest natuurlijke meisjes zijn. Alle siliconen zijn weer terug in het vliegthuig, zo houdt je de jungle ook schoon he.” En daar zijn de kijkers het ook mee eens.

De fans kunnen niet wachten op de finale om voor hun favoriete finalist te duimen. Daarnaast kijkt iedereen natuurlijk mega erg uit naar de reünie waar alle aartsrivalen weer rechttegenover elkaar komen te staan. Maar waar het terugzien van de opgebouwde vriendschappen ook hartverwarmend zal zijn. Ook reageren de kijkers massaal op wie volgens hen moet winnen en de titel ‘Echtste Meisje Van De Jungle 2023’ mag dragen. Volgens veel Twitteraars mag Diva die prijs wel mee naar huis nemen.

Wie vind jij dat Echte Meisjes In De Jungle moet winnen?

Het oude seizoen van ‘Echte Meisjes In De Jungle’ terugkijken? Zó vraag je dat aan