Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Lifestyle 4 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij deze pop-up store in Utrecht kun je je eigen T-shirt ontwerpen

Heb jij atijd al een bepaald kleding item op je wishlist staan? Maar kun je deze nergens vinden? Wij vinden de oplossing! Bij een winkeltje in Utrecht kun je nu je eigen T-shirts laten ontwerpen. Zo heb je een uniek item en heb je eindelijk gevonden waar je al die tijd al naar op zoek was. Maar hoe werkt dit precies en waar kun je dit doen? Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Eigen T-shirt ontwerpen

Op TikTok zagen wij voorbijkomen dat het online kleding bedrijfje Fashionomi een tijdelijke pop-up store heeft in Utrecht. Bij dit winkeltje kun je de beste Stockholm-style kleding items scoren, maar je kunt hier nu ook je eigen T-shirt laten ontwerpen. Het bedrijfje heeft een aantal ontwerpen opgesteld die je helemaal kan customizen. Zo kun je uit meer dan vijftien kleuren kiezen voor een T-shirt, kun je de kleur van de opdruk en de tekst aanpassen en de print veranderen. Bij sommige ontwerpen kun je zelfs eigen foto’s op een T-shirt laten drukken en de tekst zelf kiezen. Extra leuk: T-shirts zijn niet het enige item die je kan laten customizen!

@fashionomi

GEOPEND T/M ZONDAG 7 MEI! 💕🛍 #fashionomi #fashionomigirls #fyp #annefleurtjes #stockholmstyle

♬ original sound – 🩷

Gepersonaliseerde items

De site staat vol met items die je kunt personaliseren, zo zijn er ook truien of hoodies die je helemaal kunt aanpassen. Naast kleding kun je ook tassen met je eigen naam of tote bags met een eigen ontwerp bestellen. Op de site kan je zelfs een heel trainingspak laten ontwerpen. Zo kun je voor jouw sportteam gepersonaliseerde teamkleding met achternaam en rugnummer bestellen. En hoe leuk is het om met jouw vriendinnengroep een trui, T-shirt of hoodie te laten ontwerpen voor jullie aankomende vakantie? Er is in ieder geval genoeg keuze en je weet zeker dat je iets unieks hebt! Nog een voordeel: het helemaal niet duur. Zo zijn de T-shirts maar 29,95 en de sweaters 39,95 euro.

Pop-up store Fashionomi

De pop-up store van Fashionomi is helaas maar voor een weekje geopend. Tot en met 7 mei kun je het winkeltje in Utrecht, bij het Stationsplein nog bezoeken. Maar wees niet getreurd: ook online kun je de leuke items bestellen. Ook geeft het bedrijfje op TikTok aan dat ze vanwege het succes vaker een pop-up store willen gaan openen! Hoe leuk is dat?

Deze nieuwe vintage kledingwinkel in Amsterdam gaat viral op TikTok