Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 4 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG! Rijk Hofman bracht verjaardag door met date en kreeg een wel heel bijzonder cadeau

Rijk Hofman was op 25 april jarig en dit heeft hij niet zomaar even gevierd. Volgens hem zelf heeft hij nog nooit zo’n leuke verjaardag gehad, vertelde hij in zijn podcast BROERS. Wat blijkt: hij bracht zijn verjaardag door met een vrouw en hij kreeg wel een heel lief cadeautje. Al doet Rijk wel wat mysterieus over wie zijn verjaardagsdate precies is, vermoeden wij dat hij de dag met Monica Geuze doorbracht. We will tell you more..

Rijk Hofman en Monica Geuze

Volgens een ‘spion’ van Yvonne Coldewijer waren Rijk en Monica laatst aan het daten op een terras aan het Leidseplein. Maar hiermee leek hun date nog niet voorbij te zijn, de dag daarna zou Rijk namelijk ‘s morgens vroeg Monica haar huis verlaten. Hieruit blijkt dat de twee het misschien toch wel iets gezelliger hebben dan we dachten. Hierna bleef het even twee rondom de twee, maar de BROERS podcast van afgelopen week vertelt ons meer. Rijk was vorige week namelijk jarig en had naar eigen zeggen een hele leuke dag gehad. Wat ook blijkt, is dat hij de dag doorbracht met een vrouw en niet zomaar een vrouw, want hij zou nog niet zo lang met haar omgaan. Monica is that you?

Rijk zijn verjaardag

Rijk was op 25 april jarig en dit heeft hij niet zomaar gevierd. In de podcast horen we Rijk zeggen: ”Voor het eerst had ik echt een leuke verjaardag, ik heb het gevierd alsof ik twaalf was.” Natuurlijk dwaalt de podcast af en begint Sam over het ‘lelijke kapsel’ van zijn broer. Rijk reageert hierop: ”Gister was ik met iemand die zei dat ik het lang moet laten groeien.” Waarop Sam vraagt: ”Is ze blind? Loopt ze met een hond?” Uit deze opmerking kunnen we dus opmaken dat Rijk zijn verjaardag met een vrouw doorbracht.

De date

”Ik vond mijn verjaardag voor het eerst echt leuk, ik heb een hele verjaardags-dag gehad”, laat Rijk weten. Zijn date had een dag vol verrassingen voor hem gepland. Hij zou hebben geslapen in brugwachtershuisje, midden op de Amstel. Waar je alleen met een bootje kunt komen en dit zou een hartstikke romantische plek zijn. Volgens Reality FBI is dit bekend terrein voor Monica en nam ze haar ex, Robbert hier al eerder mee naartoe. Is dit dan nog een hint?

De volgende dag zijn zij naar een escape room, het Casino en Gamestate gegaan. Volgens Rijk waren de overnachting en de activiteiten aardig duur. ”Dit was echt overdreven, ik mocht ook niks zelf betalen.” Als kers op de taart krijgt hij ook nog een ketting van zijn date. Sam antwoordt hierop: ”Waarom kom ik dat nou nooit tegen, als ik iemand heel kort ken dan krijg ik een berichtje over een soa.” Dat Rijk en zijn ‘secret lover’ het meer dan ‘gewoon gezellig’ hebben is dus wel duidelijk.

Haha! Kaj Gorgels neemt op hilarische manier afscheid van de boobies van Monica Geuze