Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 21 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG! Monica Geuze en Rijk Hofman zijn op date gespot

Sinds begin dit jaar is Monica Geuze weer single en dat is niet onopgemerkt gebleven. Zo leek zij het uitgaansleven weer helemaal ontdekt te hebben. Ook de vrijgezellen mannen is dit opgevallen, of moeten we zeggen Rijk Hofman is dit opgevallen? De twee zijn de afgelopen tijd namelijk wel heel vaak samen én zoenend gespot. Zijn de twee dan toch serieus aan het daten?

Monica Geuze weer single

De 28-jarige Monica Geuze is sinds begin januari weer vrijgezel, nadat er een einde aan haar relatie met Robert Kroese kwam. De geruchten gingen dat hij niet loyaal was geweest, maar Monica zelf wil hier verder niets over kwijt. Hoewel Monica door een break-up heen gaat, staan er alweer honderden mannen in de rij voor haar. Tot nu toe lijkt het nog maar één iemand te zijn gelukt om de BN’er aan de haak te slaan en dat is niemand minder dan Rijk Hofman. De twee zijn al meerdere keren zoenend gespot tijdens het uitgaan, in het Vondelpark en bij Holland zingt Hazes. Wij zijn natuurlijk hartstikke benieuwd of er wat opbloeit tussen de twee en gelukkig weten wij meer.

Daten met Rijk Hofman

Dat Rijk Hofman wel interesse heeft in Monica, had hij eerder al laten doorschemeren in zijn podcast BROERS. Toen was zij (helaas voor Rijk) nog bezet, maar nu lijkt het erop dat het hem toch is gelukt. De twee zijn volgens een ‘spion’ van Yvonne Coldewijer gister namelijk gespot tijdens een date op het terras aan het Leidseplein en daarmee leek hun date nog niet voorbij te zijn. Volgens de roddelqueen zag een van haar spionnen vanmorgen ook hoe Rijk Hofman om kwart voor negen Monica haar huis verliet. Wij gokken dat de twee het dan toch wel erg gezellig hebben samen.

Zullen zij binnenkort een setje zijn of blijft het bij scharrelen? Wij zijn erg benieuwd!

Wauw! Deze geweldige outfits droeg Yolanthe Cabau op Coachella Festival afgelopen weekend