Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 21 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

De film Mocro Maffia: Tatta gaat héél erg spannend worden, vanaf deze datum te zien

Fans van Mocro Maffia opgelet! Vanaf volgende week vrijdag is de nieuwe film Mocro Maffia: Tatta te zien bij Videoland. De 60 minuten durende film verschijnt in aanloop van het vijfde seizoen van de populaire serie. Spoiler alert: nadat Tatta aan het einde van het vierde seizoen spoorloos was, krijgen we nu eindelijk te weten waar hij zich al die tijd schuil hield. Dat wordt spannend!

De terugkeer van Tatta

Na de heftige aanvaring met de Paus en de mislukte ontvoering van Paus zijn zus Samira in het vierde seizoen van de serie was Tatta spoorloos. Hoewel hij met zijn gezin en de buit van zijn criminele leven probeerde te vluchten, weet zijn Brabantse familie hem op te sporen. Nadat Tatta zijn oom Cobus heeft vermoord, heeft Tatta ook bij zijn familie kwaad bloed gezet. Nog voordat hij samen met zijn gezin kan vluchten, gaat bij een aanslag alles – inclusief hun geld – in vlammen op. Met zijn rug tegen de muur rest hem nog maar één optie: een rip op Paus, die altijd als een broer voor hem was maar nu zijn grootste rivaal is.

Een rip op Paus

Vlak voordat Tatta keihard door hem buiten spel werd gezet, stond Paus op het punt om via de haven van Antwerpen een lading van 2000 kilo cocaïne binnen te halen. En Tatta weet precies hoe de operatie van Paus in elkaar steekt. Tatta weet ook dat hij in zijn eentje geen kans maakt. Met zo goed als geen andere opties besluit hij om de hulp van zijn oudere broer Otto in te schakelen, die zijn dagen slijt in een gevangenis in Hongarije. Als het Tatta lukt om zijn broer vrij te krijgen, belanden ze daar direct in een wespennest dat hem verder weg van zijn doel brengt dan ooit. Lukt het Tatta om zich terug te vechten en wraak te nemen op Paus?

Bekijk hier alvast de trailer:

Vanaf vrijdag 28 april is de nieuwe film ‘Mocro Maffia: Tatta’ te zien bij Videoland.

Aha! Dit is de betekenis achter alle bijnamen van Mocro Maffia