Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 24 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Videoland deelt teaser van vierde seizoen Mocro Maffia

Op 28 januari staat het nieuwe seizoen van Mocro Maffia op Videoland. Wij kunnen niet wachten, gelukkig deelt de steamingsdienst vandaag al een korte teaser van de eerste minuut van het nieuwe seizoen.

Mocro Maffia

In het vierde seizoen van Mocro Maffia duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn leverancier Tia Alvarez weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf. Spannend..

Samira probeert de moord op Mo de Show weg te stoppen door verder te gaan met haar leven alsof er niets is gebeurd. Wanneer ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien, zijn de ogen van rechercheur Moussaoui al op haar gericht en zal ze hem van zich af moeten schudden. Hiervoor negeert ze haar man Taxi en schakelt ze de hulp in van Tonnano.

Korte film ‘Mocro Maffia Meltem’ is vanaf vandaag te zien op Videoland

Na de dood van zijn maatje Ibo en de hereniging met zijn vader, keert Komtgoed de criminele wereld die hem opslokte, de rug toe. Dit tot ongenoegen van zijn vrienden die uit zijn op wraak voor Ibo, maar ook een ongeduldige Tonnano in hun nek hebben hijgen, die op zijn beurt Komtgoed probeert te vinden vanwege een opgelopen schuld. Als de buurtgemeenschap lucht krijgt van de situatie van de jongens, worden alle zeilen bijgezet om ze uit handen van de criminele wereld te houden. Je hoort het al.. het nieuwe seizoen bestaat uit spanning en sensatie. Nog maar 4 dagen, dan zijn de nieuwe afleveringen te zien.

Online hunt naar eerste aflevering

Vandaag lanceren Videoland en creatief bureau hammerfest een online hunt naar de eerste aflevering, waarin een digitaal kruimelspoor de fans leidt richting unieke codes. Met één van deze codes is de eerste aflevering exclusief beschikbaar in een geheime online omgeving. Dit alles voordat de aflevering te zien is bij Videoland. Deze zoektocht loopt van 24 tot en met 27 januari.

Aha! Dit is de betekenis achter alle bijnamen van Mocro Maffia