Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 24 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Tips om te leren manifesteren: deze technieken helpen je bij het realiseren van jouw dromen

Jij hebt vast grote dromen en doelen. Soms lijken ze onrealistisch, maar niets is minder waar. Je instelling helpt je om deze dromen te bereiken. Blijf positief, schrijf je doelen en dromen op en spreek ze regelmatig uit. Dit wordt ook wel manifesteren genoemd.

Wij vertellen je hoe het werkt.

Hoe manifesteer je financiële groei?

Hoe prettig zou het zijn als je je geen zorgen meer hoeft te maken over geld? Pak een pen en schrijf jezelf een ‘cheque’ uit. Een cheque met het bedrag waarvan jij denkt dat je je financieel stabiel gaat voelen.

Kies daarna een datum, bijvoorbeeld een paar jaar vanaf vandaag. Onderteken de cheque met “So Mote It Be” (een bekende uitspraak van de freemasons) en bewaar de cheque in een la of je portemonnee. Dit helpt je om onbewust aan je financiële doel te werken.

Hoe manifesteer je zelfvertrouwen?

Pak een stuk papier en schrijf aan de linkerkant wat je leuk vindt aan jezelf. Schrijf aan de andere kant drie dingen waar je onzeker over bent.

Trek tussen de twee kolommen vervolgens een lijn. Denk terwijl je dit doet na over hoe geweldig je eigenschappen zijn en probeer medeleven te hebben voor je onzekerheden. Herhaal dit wekelijks of zelfs elke avond, hierdoor leer je hoe je zelfverzekerder kunt zijn.

Hoe manifesteer je liefde?

Om liefde te manifesteren heb je twee rode of roze kaarsen nodig en wat suiker. Houd de onaangestoken kaars tegen je hart en zeg hardop je naam. Stel je voor dat deze energie in de kaars terecht komt. Houd vervolgens de tweede kaars vast en terwijl je deze vasthoudt zeg je de romantische eigenschappen die je in je leven wilt.

Plaats de kaarsen naast elkaar met 15 cm er tussen en maak vervolgens een suikerpas tussen de kaarsen in. Ten slotte breng je de kaarsen langzaam dichterbij en stel je een licht voor. Een licht dat steeds helderder wordt. Steek de kaarsen aan als de kaarsen 2,5 cm uit elkaar staan.

Hoe manifesteer je een groei in je carrière?

Adem diep in (en weer uit) en schud alles los. Probeer je voor te stellen dat er energie stroomt van je hoofd tot aan je vingertoppen. Stel een timer op vier minuten en noteer woorden, zinnen, symbolen of ideeën die inspirerend aanvoelen met betrekking tot jouw carrière.

Wanneer de tijd om is, maak je van je aantekeningen een lijst en ga je opzoek naar een gemeenschappelijk thema. Brainstorm daarna over wat de toekomst te bieden heeft en herhaal de uitkomst regelmatig.

Dit is de slechtste eigenschap van jouw ex volgens zijn of haar sterrenbeeld