Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Riemen vast.. De Slechtste Chauffeur van Nederland keert terug op de buis!

Zit jij ook met plaatsvervangende schaamte te kijken naar alle deelnemers uit De Slechtste Chauffeur van Nederland? Dan ben je niet de enige. Het is wonderbaarlijk hoe al die mensen vaak al jaren hun rijbewijs hebben en dus eigenlijk gewoon een groot gevaar zijn op de weg. RTL komt met een nieuw seizoen maar voordat het zo ver is kunnen we eerst kijken naar ‘Het Theorie Examen’.

Hoe zou dat gaan?!

De Slechtste Chauffeur van Nederland

In ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland: Het Theorie Examen’ testen acht koppels onder leiding van vaste presentator John Williams hun verkeerskennis. Zij hebben in het verleden allemaal eens meegedaan aan ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland’ en dat ging niet altijd even soepel. Wat hebben ze opgestoken van die deelname?

Het verliezende koppel rijdt een jaar lang in de Shame Wagon én wint een plekje in het nieuwe seizoen van ‘De Slechtste Chauffer van Nederland 2022′, dat een week later van start gaat bij RTL 5.

Angstig of hysterisch?!

Vorig begonnen er 6 chauffeurs aan het seizoen van De Slechtste Chauffeur. Aan het einde van de rit bleven er twee kandidaten over die eigenlijk nog heel wat rijlessen nodig bleken te hebben. De ‘finale’ ging tussen de hysterische Bradley en de angstige en ietwat apatische Riekie. Uiteindelijk heeft de ruzie er voor gekozen dat Riekie heet ‘gewonnen’. Haar prijs? Zij krijgt 10 rijlessen cadeau.

‘De Slechtste Chauffeur Van Nederland: Het Theorie Examen’ is vanaf woensdag 30 maart om 20:30 uur te zien bij RTL 5.

Bachelorette fans opgelet: Prince Charming komt naar Nederland en is binnenkort te zien op Videoland