Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 3 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Monica Geuze stopt met vloggen én weer vrijgezel, fans in shock: ‘Ik hoop dat ik hier nog overheen kom’

Monica Geuze stopt met vloggen. Dat is de verdrietige boodschap die ze gisteravond aan al haar kijkers vertelde. In een emotionele laatste vlog legt ze uit dat ze al langer nadacht over stoppen en dat dit het juiste moment is. De zichtbaar emotionele Monica heeft daarnaast nóg een nieuwtje.. ze is niet meer samen met Robbert. Ondanks haar verdriet is ze wel klaar voor een nieuw hoofdstuk. ‘To new beginnings’, schrijft ze op Instagram.

Monica Geuze stopt met vloggen

De eerste vlog van Monica kwam zo’n 8,5 jaar geleden online. De toen nog 18-jarige Monica wist nog niks over het vloggen en wist niet eens hoe ze haar intro moest opnemen. Datzelfde gevoel heeft ze nu tijdens het opnemen van haar laatste video, vertelt ze. Ze vindt het lastig om ‘alle ballen hoog te houden’, maar is ook dankbaar voor alles wat het haar gebracht heeft. “Er is een droom van mij uitgekomen. Ik heb dankzij jullie mijn eigen toekomst kunnen maken. Ik leef mijn droomleven dankzij jullie, maar los van dat het superleuk is dat je dit je werk kunt noemen, brengt het ook een hoop verplichtingen met zich mee en ook een hoop privacy die je inlevert. Dat is de prijs die je betaalt,” laat ze weten.

Fans van Monica weten dan ook niet wat ze horen. Geen vlogs meer? Arme Monica uit elkaar met Robbert? Ze leven met haar mee.

Uit elkaar met Robbert

Het nieuwe jaar begint écht met een schone lei voor Monica, want ook haar relatie is uit. Dat is wel iets wat ze samen besloten hebben, er is niks vervelends aan de hand. “We hopen vrienden te kunnen en mogen blijven en we hopen ook dat hij en Zara-Lizzy voor altijd nog een band kunnen hebben, want hij is gewoon drie jaar in haar leven geweest van de vier jaar dat ze bestaat,” vertelt Monica.

Ze gaat zich nu focussen op haar dochter, haar lifestylebrand Sophia Mae en al haar nieuwe presentatieklussen. Go Mo!

Ik Vertrek-kijkers onder de indruk van hardwerkende familie Jansen: ‘Wat een bijzonder gezin’