Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 3 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Oh no! Janice Blok is onherkenbaar door heftige allergische reactie op vakantie

Janice Blok is op vakantie in Curaçao en dat verloopt niet helemaal zoals ze had gehoopt. Ze heeft daar namelijk een allergische reactie gekregen door het nemen van antibiotica, waardoor haar hele gezicht is opgezwollen. Dit laat ze weten op Instagram.

De laatste paar dagen van haar vakantie zijn niet zo’n succes..

Janice Blok is onherkenbaar door allergische reactie

De influencer heeft in Curaçao een keelontsteking opgelopen, waardoor ze de laatste paar dagen van haar vakantie alleen nog maar op bed ligt. Daar zit je natuurlijk niet echt op te wachten als je op vakantie bent.. En helaas voor Janice blijft het daar niet bij, want het wordt nog een stuk erger. Voor haar keelontsteking heeft ze antibiotica gekregen, wat natuurlijk heel fijn is, maar hier heeft ze een allergische reactie op gekregen. Hierdoor is haar hele gezicht opgezwollen.. “Het lijkt wel alsof het elk moment eraf kan vallen”, vertelt ze op haar Instagram Stories. Oh noo!

Instagram @janiceblok

Spoedeisende hulp

Dat haar gezicht zo opgezwollen zou worden, was natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig kon Janice daarna snel terecht op de spoedeisende hulp om wat te doen aan haar opgezwollen gezicht. “Ik heb op de spoedeisende hulp hier op Curaçao andere antibiotica en allergie pillen gekregen. Maar morgen moet en zal ik toch echt weer in dat vliegtuig moeten stappen. Wish me luck,” zegt de influencer.

Instagram @janiceblok

Echte Meisjes in de Jungle

Binnenkort zien we Janice samen met elf andere dames (onder andere Michella Cox, Gaby Blaaser en Annebel Visscher) terug in het programma Echte Meisjes in de Jungle. Zij zullen samen vertrekken naar de jungle van Laos om daar de strijd met elkaar aan te gaan. En we hoeven niet lang meer te wachten voordat we deze serie kunnen kijken, want op 9 januari 2023 is het al zover! Vanaf dan is het te zien op Videoland.

Liefde vinden in een datingshow? Bij dít programma is de kans het grootst