Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Haha! Kaj Gorgels neemt op hilarische manier afscheid van de boobies van Monica Geuze

Vorige week heeft Monica Geuze haar borstimplantaten laten verwijderen en daar maakte een hele grappige TikTok over, vanuit het ziekenhuisbed. Net uit narcose liet ze aan al haar volgers weten dat de siliconen eruit zijn gehaald. Natuurlijk moet bestie Kaj Gorgels ook even afscheid nemen en daar maakt hij dan zelf weer een hele grappige video over.

Kaj Gorgels neemt op hilarische manier afscheid van de boobies van Monica Geuze

In de TikTokvideo van Kaj Gorgels nemen ze ‘officieel’ afscheid van de implantaten. Natuurlijk geheel in stijl.. gaat dat niet in stijl. Zo hup, in de prullebak naast de colablikjes. “Laatste lieve woorden in de comments”, staat erbij.

@kajgorgelsofficial

Laatste lieve woorden in de comments…🕊️🌹

♬ Afscheid Nemen Bestaat Niet – Live – Marco Borsato

Mensen vinden de video ook heel erg grappig: “Hahaha hij is geweldig geworden!!!😂🥰 al kan ik echt genieten van het filmpje van Monica” en ook hopen mensen dat het nu een museumstuk wordt: “Maar deze behoren nu in het rijksmuseum. Stukje tastbare nederlandse geschiedenis”. Helaas, ze liggen nu al in de vuilnisbak.

Temptation Island

Momenteel presenteert Monica samen met bestie Kaj Gorgels het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Wij spraken het duo over deze presentatieklus én over het nieuwe spannende element in de serie, namelijk het secret koppel. Ja, er doet een undercover stel mee en zij kunnen dus alvast de single dames en heren uittesten. Monica vertelde daar over: “Het lijkt mij waanzinnig om onderdeel te zijn van het secret koppel en als een soort spion te werk te mogen gaan in de andere villa.” Hoe het programma verder gaat weten we nog niet, maar de dame uit het secret koppel is wel al gesprek van de dag. En niet in positieve zin.. mensen vinden haar nogal nep en hypocriet, omdat haar vriend niet aardig mag doen. Meer lezen over het nieuwe seizoen? Je vindt het interview hier.

Baby in aantocht! Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk zijn in verwachting