Emma Toussain
Emma Toussain Reality 12 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Dít zijn de nieuwe kandidaten van Ex On The Beach: Double Dutch

De nieuwe seizoen van al onze favo realityprogramma’s vliegen ons om de oren en vanochtend is de nieuwe ‘cast’ van Ex On The Beach: Double Dutch bekend gemaakt. Het programma zit vol zon, zee, exen, drank én een hoooooop drama. Je moet er van houden, maar het blijft toch interessant. Benieuwd wie de nieuwe deelnemers zijn?

We stellen ze aan je voor.

Ex On The Beach: Double Dutch deelnemers

“De Tablet of Terror heeft dit jaar extra zijn best gedaan om de meest gevoelige, wraakzuchtige en heetste exen te vinden om de vakantie van de singles goed te verzieken 😈 Wie weet het hoofd koel te houden en wie zal gillend wegrennen wanneer een ex op het strand verschijnt? 😱”, staat er bij het bericht wat vanochtend door MTV op Instagram is geplaatst. We zien veel heel veel gespierde mannen en geblondeerde vrouwen.

De dames

Ellen, Giorgina, Janey en Michelle zien er lief uit, maar zitten vol verrassingen, volgens MTV. Als je door de slider heengaat zie je meer foto’s van de meiden.

De mannen

Dylan, Joey, Jonna en Marc Junior nemen geen blad voor de mond en zullen gaan zorgen voor (wederom) een hoop drama. Wat worden deze mensen toch goed gecast hè. Zijn toch altijd een beetje dezelfde types.

Zelfde realitysterren, andere programma’s

Eén oud-EOTB’er die geniet van haar status als realityster is wel Lesley Versprille. Ze doet namelijk dit jaar ook mee aan het nieuwe seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland. We zijn heel erg benieuwd naar haar rij-skills.. die andere hebben we natuurlijk al uitgebreid in Ex On The Beach kunnen zien.

Ex on the Beach: Double Dutch zie je vanaf 14 mei iedere zondag om 22:00 op MTV, dus we moeten nog een maandje geduld hebben. We zijn heel erg benieuwd of er voor die tijd nog wat juice naar buiten komt.

EOTB-Sem gaat voor een tweede neuscorrectie en dit is de reden