Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Miriam uit Temptation Island is nu al gesprek van de dag: ‘Hypocriet en slechte actrice’

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nog maar net begonnen en het gaat nu al aardig los op Twitter over de koppels. En dan vooral.. over het secret koppel, Miriam en Lester. Het stel gaat eerst undercover in villa mét alle verleiders, zodat ze de concurrentie kunnen checken en dit later weer door kunnen spelen aan de andere mensen die het avontuur aangaan. Miriam is nu al gesprek van de dag, omdat ze een klein beetje hypocriet overkomt. Zo mag haar vriend Lester niet eens ‘aardig doen’, tegen de meiden in de villa. Toch flirt ze er zelf wel op los..

Tjsa, dan kan je kritiek verwachten.

Miriam uit Temptation Island wordt nu al hypocriet genoemd

Tijdens de ontmoeting met het stel in de eerste aflevering wordt het al snel duidelijk dat Lester niet zo heel veel te vertellen heeft. Miriam is jaloers, tot het ziekelijke aan toe. Dat is dan ook een van de redenen dat ze meedoen aan het programma. Hij mag niet aardig doen tegen anderen en het liefst ook geen contact zoeken. Uhhhh – dat lijkt ons toch niet helemaal goed. Maar wie zijn wij? Toch is brunette zelf wel heel erg amicaal en zoekt ze de aandacht van de single mannen in de villa bijzonder vaak op. Op Twitter staat het dan ook vol met reacties over het stel en in het bijzonder Miriam.

We zijn heel erg benieuwd hoe de rest van het programma gaat verlopen dat dit zal niks goeds betekenen..

Nieuwe singles

Ook komen er nieuwe vrijgezellen de villa’s binnenwandelen. Zou dat dan de druppel zijn voor de koppels? Gaan ze voor de originele singles? Of blijven ze toch bij hun eigen partner? Maak kennis met de nieuwe singles, het zijn er vier in totaal. Wij zijn benieeeeuwd.

Sylvia Geersen over heftige relatie met haar ex: ‘Hij was heel agressief en schold mij altijd uit’