Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 3 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Drama incoming! Vier nieuwe singles maken binnenkort hun entree in Temptation Island

De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave staan sinds donderdag op Videoland. We hebben al kennis kunnen maken met de koppels, het secret koppel en de singles, maar er komen weer vier nieuwe gezichten bij. In de volgende aflevering kun je zien hoe er twee vrouwelijke en twee mannelijke singles zich bij de groep voegen. Wij stellen ze alvast even aan je voor!

Laten we beginnen met de mannelijke hotties.

Yesse (28)

Deze jongeman kom uit Zaandam en is als personal trainer vaak in de sportschool te vinden. Daarnaast is hij ook nog eens dj. Hij is single and ready to mingle en hoopt tijdens Temptation Island: Love or Leave de juiste vrouw tegen te komen. Hij is op zoek naar een vrouw met ambities, humor, passie en de juiste mindset. Deze getatoeërde hottie vindt het belangrijk dat je in een relatie het beste in elkaar naar boven haalt.

Yesse Temptation Island nieuwe single
Tom Cornelissen RTL beeldbank

Quincy (26)

Quincy is met zijn eigen barbershop een echte ondernemer. Hij is een sporty man, maar houdt ook van feestjes en gezelligheid. Op Quincy kun je bouwen en vanwege zijn uitstraling en gevoel voor humor zijn vrouwen naar eigen zeggen snel geïnteresseerd in hem.

Quincy, nieuwe singles Temptation Island
Tom Cornelissen RTL beeldbank

De single ladies kunnen natuurlijk ook niet achterblijven!

Danique (20)

Deze knappe dame uit Utrecht is een tattoo-artist en heeft zelfs haar eigen tattooshop. Danique is een vrouw met veel ambitie en is inmiddels alweer een jaar vrijgezel. Ladies pas maar op, want als Danique iets wilt dan gaat ze ervoor! Ze valt op stoere mannen die weten wat ze willen en haar droomman heeft het liefst een aantal mooie tattoos.

nieuwe singles Danique Temptation Island
Tom Cornelissen RTL beeldbank

Giulia (26)

Giulia komt uit Den Bosch en heeft bijna alles al op een rijtje. Ze heeft al een eigen huis, een eigen bedrijf en de liefste mensen om zich heen. Het enige dat nog ontbreekt is een leuke man. Ze is opzoek naar een stoer en zorgzaam iemand die initiatief toont. Ook vindt zij het belangrijk dat een man een luisterend oor biedt en haar vertrouwen geeft.

Giulia
Tom Cornelissen RTL beeldbank

Monica Geuze en Kaj Gorgels vertellen over het nieuwe seizoen van Temptation Island: ‘Er zit dit jaar een secret koppel in’