Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 30 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De eerste twee afleveringen van Temptation Island Love or Leave staan online en fans gaan direct los

Net als elke jaar zorgt ook dit seizoen van Temptation Island Love or Leave voor de nodige reacties. De eerste twee afleveringen staan namelijk pas sinds vandaag online, maar fans gaan nu al massaal naar social media om de afleveringen te bespreken. Er zitten namelijk weer genoeg spraakmakende momenten in het programma.

Fans zeggen allemaal hetzelfde.

Temptation Island Love or Leave 2023

Wij zouden liegen als we zouden zeggen dat Temptation Island Love or Leave niet onze ultieme guilty pleasure is. En daarover zijn veel kijkers het vast met ons eens. Elk jaar zorgt Temptation Island er namelijk weer voor dat wij weken kunnen genieten van koppels die de ultieme relatietest aangaan. En dit jaar zijn dit de koppels die meedoen aan het programma.

Naast de koppels waren we natuurlijk ook weer in spanning aan het afwachten tot de mannelijke en vrouwelijke verleiders werden onthuld. Maar Temptation zou Temptation niet zijn als er ook dit seizoen niet een plottwist in het programma te vinden was. Niemand minder dan Monica Geuze en Kaj Gorgels onthulden namelijk aan ons dat er dit jaar een ‘secret koppel’ in het seizoen zit.

Met deze cocktailrecepten kom je alvast in de stemming voor Temptation Island

Reacties

Natuurlijk zijn fans de twee afleveringen die vandaag online zijn gekomen direct gaan bingen en geef ze eens ongelijk. Dit nieuwe seizoen van Temptation Island Love or Leave belooft namelijk alweer veel goeds en de reacties zijn dan ook nu al super juicy! Fans gaan namelijk allemaal naar social media om te laten weten wat zij van dit nieuwe seizoen vinden.

Zo schrijven kijkers: “Goh, er zijn anno 2023 nog mannen die hun vrouw gewoon thuis aan het aa recht willen houden #TEMPTATIONISLAND” en “Hey Paul, de jaren ‘50 belden net. Ze willen hun rolverdeling terug.” Andere kijkers schrijven: “Jaaaa, een nieuw seizoen #TemptationIsland. Van het plukje schaamhaar dat Lester een baardje noemt tot ‘de mondjes verwennen’ – Het is nu al om te kotsen. Ik hou er van.”, “Meedoen aan Temptation Island als singel en op zoek zijn naar een vent die je 100% kan vertrouwen… Wat gaat hier mis? 🥲” en “Ik ga me toch weer een partijtje goed op iedereen in #TEMPTATIONISLAND 🤣🤣🤣”

Temptation Island-René en Annebel onthullen eindelijk wat details over hun sprookjesbruiloft