Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 3 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Temptation Island-René en Annebel onthullen eindelijk wat details over hun sprookjesbruiloft

Annebel Visscher en René Spoelstra, bekend van realityprogramma Temptation Island zijn al een tijdje verloofd. Tijdens de laatste aflevering van Temptation Island vroeg René zijn toekomstige vrouw ten huwelijk, maar daarna hebben we niet veel meer gehoord rondom de trouwplannen van het stel. Nu komen ze dan eindelijk naar buiten met details over de sprookjesbruiloft.

De relatietest

René en Annebel deden in 2022 mee aan het tv-programma Temptation Island. Annebel had destijds nog twijfels over de relatie omdat zij René leerde kennen toen hij in een relatie zat en uiteindelijk vreemdging met, ja, haar. Het stel is daarom de ultieme relatietest aangegaan om te kijken of het meant to be was. Annebel en René bleven gelukkig trouw aan elkaar terwijl ze twee weken van elkaar gescheiden waren op de Dominicaanse Republiek.

Het huwelijksaanzoek

Het stel heeft de hele test doorstaan en daarom vroeg René Annebel ten huwelijk. En wij willen nu natuurlijk heel graag weten: hoe zit het nu met die trouwplannen? In een interview met Shownieuws vertelt het stel eindelijk meer details over de bruiloft.

De bruiloft

Annebel en René zijn druk bezig met de voorbereidingen. “We zijn druk aan het nadenken wat we precies willen gaan doen. Maar we willen in ieder geval groots uitpakken. Ik ben ten huwelijk gevraagd op de Dominicaanse Republiek, dus het moet wel wat spectaculairder worden dan dat”, vertelt Annebel. Ook René is het hiermee eens en wil dat het heel groots gaat worden. Annebel laat weten dat ze in ieder geval een prinsessenjurk wil met veel glitters.

Rene geeft aan dat het waarschijnlijk wel een meerdaags huwelijk gaat worden. “We gaan sowieso een heel groot feest doen voor iedereen die we kennen en de trouwerij zelf zal zijn met de mensen die dichtbij ons staan.” De datum en locatie voor de bruiloft is nog niet bekend, maar wij zijn erg benieuwd!

Temptation-René en Annebel reizen naar Turkije voor nieuwe tanden en showen resultaat op Instagram