Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 23 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG! Zijn dít de nieuwe koppels die mee gaan doen aan Temptation Island 2022?

Het laatste seizoen van Temptation Island is nog niet zo lang geleden afgelopen, maar toch is het nieuwe seizoen al weer opgenomen. Het is nog niet duidelijk wanneer het uitgezonden gaat worden. In deze nieuwe editie doen er alleen maar Nederlandse koppels mee, vandaar dat het gepresenteerd wordt door Kaj Gorgels en Monica Geuze. Roddelaccount @reality.fbi denkt zeker te weten wie de nieuwe koppels zijn. Wij zetten alle theorieën voor je op een rijtje.

Wie-o-wie?

Koppels Temptation Island 2022

Het account @reality.fbi heeft een speciaal ‘TI 2022’ hoogtepunt gemaakt op Instagram. Dus wil je nog meer juicy informatie? Neem dan vooral even een kijkje. In dit hoogtepunt bespreekt de man achter dit kanaal de (waarschijnlijke) koppels van het volgende seizoen. Wel heeft dit kanaal het vaak bij het rechte eind dus bestaat er een goede kans dat dit allemaal klopt. We weten alleen niet zeker of deze koppels horen bij de originele ‘cast’ of dat het reservekoppels zijn.

Dus.. wie durven dit avontuur aan?

Cleo & Antonio

Temptation Island
@reality.fbi

Loïs en Nick

Temptation Island
@reality.fbi

Mandy & Danny

Temptation Island
@reality.fbi

Annabel & Rene

Temptation Island
@reality.fbi

Wij zijn benieuwd of het klopt! We zullen nog heel even geduld moeten..

En dít zijn de villa’s

Het nieuwe seizoen is naar verluid opgenomen in de Dominicaanse Republiek.

Temptation Island
@reality.fbi

Schandaal tijdens opnames Temptation Island

Als we het roddelkanaal @juicechannel_ mogen geloven, dan heeft er een schandaal plaatsgevonden tijdens de opnames. Het kanaal zou crewleden van Temptation Island hebben gesproken over dit voorval. Een ‘single’ man genaamd Hans Gehrkens zou op het strand cocaïne hebben gekocht. Hans had op dat moment geen geld bij zich en heeft de drugsverkopers wijs gemaakt dat hij het geld later zou komen overhandigen. Dit heeft hij niet gedaan, tot grote onvrede van de verkopers. Deze mannen hebben uiteindelijk (met wapens en al) een bezoekje gebracht aan de vrouwenvilla, omdat ze nog €40 euro tegoed hadden. Wow..

Dit alles zou al vóór het eerste kampvuur hebben plaatsgevonden en Hans zou meteen naar huis zijn gestuurd. Let wel: dit zijn roddels. We zijn dan ook heel erg benieuwd wat er écht is gebeurd.

Er komt een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach’ en dit is wat we tot nu toe weten