Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 15 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Welke Emoji gebruik jij als je lacht? Het verschil tussen 😂-mensen en 🤣-mensen

ROFL. LOL. HAHAHA. Whahaha. Er zijn ontelbaar veel manieren om je offline uit te drukken hoe hard je om iets moet lachen. De meest bekende manieren? De 😂-Emoji en de 🤣-Emoji. Je bent óf fan van de een óf van van de ander. Welke Emoji gebruik jij?

Als je een keer de andere Emoji gebruikt dan je gewend bent, voelt dat raar. Maar welke is nou eigenlijk jouw favoriet?

Welke smiley is favoriet bij jou?

Er zijn twee kampen wat betreft het gebruik van lachende Emoji’s. Degene die jij gebruikt staat 100% bovenaan je favorieten, als je de ander bij iemand zet denk je ‘oh, dit is zo’n type’. Herkenbaar?

Psst, sla dit artikel op met Pinterest.

De 😂-Emoji

De officiële betekenis van deze Emoji: “Gezicht met tranen van vreugde” – Ik val van mijn stoel van het lachen! Iets is zo geweldig grappig dat men moet huilen van het lachen. Een lachaanval is niet meer te stoppen. Dit ‘gezicht met tranen van vreugde’ werd in 2015 uitgeroepen tot ‘woord’ van het jaar.”

Gebruik jij deze Emoji liever dan de ander? Dan is het wel duidelijk dat jij niet zo van verandering houdt. Als jij eenmaal een favoriet hebt, wissel je niet meer. Dit is de originele Emoji want de schuine werd pas later toegevoegd aan de reeks. Jij staat wat serieuzer in het leven dan personen die de schuine lachende smiley gebruiken.

Dit is de reden waarom we zoveel lachen in het leven: We lachen heel wat af, maar niet omdat we iets grappig vinden

De 🤣-Emoji

De officiële betekenis van deze Emoji: “Over de grond rollen van het lachen” – Dit is zo grappig, ik blijf er in! Valt op de grond en rolt om van het lachen. Het is de emoji-versie van ROFL (Rolling on the floor, laughing).”

Sinds de rollende smiley uitkwam, was jij meteen fan. Je houdt namelijk wel van verandering en wilt altijd het nieuwste van het nieuwste testen. Geen wonder dat deze versie gelijk favoriet was bij jou. Daarnaast rol jij zelf ook altijd daadwerkelijk van de stoel van het lachen. Je houdt niet van serieuze gelegenheden, ‘lang leve de lol’ is jouw levensmotto. Jij vindt mensen die de andere smiley gebruiken maar ongezellig.