Emma Toussain
Emma Toussain Reality 2 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Eerste babynieuws van 2023: EOTB-Jørney in verwachting van tweede kindje

We zijn nog maar twee dagen diep in 2023, we hebben nu al het eerste babynieuws vernomen. Jørney, bekend uit Ex On The Beach, is namelijk in verwachting van haar tweede kindje. Dat maakte ze gisteren bekend op Instagram. Ze heeft al een dochter met ex-vriend Odim, of hij de vader is van het tweede kindje is niet bekend. Ze zijn al even niet meer samen dus de kans is groot dat het niet zo is.

EOTB-Jørney in verwachting van tweede kindje

De realityster heeft een chaotische tijd achter de rug. Na haar deelname aan Ex On The Beach kreeg ze een relatie met Odim, die ook meedeed aan het programma. Toch ging het al snel minder goed tussen de twee, zo ging Odim meerdere malen vreemd. Uiteindelijk raakte Jørney in verwachting, maar Odim vond het lastig om volledig loyaal te zijn aan zijn vriendin. De twee ruziën wat af, ook via social media, en gaan regelmatig uit elkaar. Uiteindelijk wordt dochtertje Aliyaah geboren en lijkt het weer beter te gaan tussen de twee.. maar dat was niet van lange duur.

Jørney focuste zich dan ook op zichzelf en haar dochter, zo liet ze vorig jaar weten via Instagram. Veel sporten, weer in shape komen. Ze post dan ook een video op Instagram die lijkt op een before/after van haar sportprestaties, maar het lijkt een zwangerschapsaankondiging te zijn.

Bekijk de eerste echo hieronder:

jorney hendriks
Instagram @jurneyhendriks

Gefeliciteerd Jørney!

OMG: Jørney en Odim zijn vijf weken voor de bevalling uit elkaar