Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 2 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Miley Cyrus zingt combinatie van Wrecking Ball & I Will Always Love You en het is alles wat je wil horen

Een feestje tijdens new years eve? Laat dat maar aan Miley Cyrus en haar peettante Dolly Parton over. Ze gaven een feestje ‘Miley’s New Year’s Eve Party’ gehost door NBC in Miami. Het duo zong een medley van Wrecking Ball and I Will Always Love You, en dat is alles wat je vandaag wil horen. Oh en leuk nieuws: Miley komt snel met nieuwe muziek! Op 13 januari lanceert ze haar nieuwe single genaamd Flowers.

Miley Cyrus en peettante Dolly Parton zingen medley tijdens NYE

Veel celebs, influencers en TikTokkers waren afgelopen zaterdag aanwezig bij het feestje van Miley en Dolly, dat uitgezonden werd op NBC. Het duo zong onder andere Jolene en Party In The USA. Maar het meest bijzondere moment was toch wel toen de combinatie van Wrecking Ball en I Will Always Love You (ja, het origineel is dus niet van Whitney Houston maar van Dolly) en dat bezorgde heel veel kijkers kippenvel.

Lovende comments

“The transition between Wrecking Ball and I Will Always Love You shook me. What a musical moment.”, reageert een kijker via YouTube. “Am I crying? Yes. Am I going to listen to this on repeat wishing they will sing it on some point in a studio? Absolutely!” reageert een ander. We agree.

Nieuwe muziek: Flowers

Dat 2023 het jaar gaat worden van een ‘nieuwe’ Miley, dat is wel duidelijk. Dat plaatst ze dan ook zelf op haar Instagram, met de aankondiging van haar nieuwe muziek. “NEW YEAR, NEW MILEY, NEW SINGLE. FLOWERS JANUARY 13”, schrijft ze.

Eerste babynieuws van 2023: EOTB-Jørney in verwachting van tweede kindje