Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 31 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Er bestaan dus ook pastelkleurige Airfryers en die wil je hebben

Wij zijn erg blij met het feit dat we in deze moderne tijd geboren zijn. Oké sure, toen wij ter wereld kwamen was ‘t aanbod aan apparaten wel een stuk minder, maar inmiddels heb je voor alles wel iets handigs. Een smartphone, een slimme koelkast óf een Airfryer. Een frituurpan die je eten frituurt met lucht in plaats van vet? Dat is pas een uitvinding. Toch zien veel van die apparaten er vaak hetzelfde uit en dat kan nog wel eens clashen met je interieur. Helemaal als vrouw, want als jij net met bloed, zweet en tranen je huis hebt ingericht dan je wil je wel dat alles goed bij elkaar past.

Dan hebben we nu goed nieuws voor je: want er bestaan ook pastelkleurige airfryers. Valt in de categorie #firstworldproblem, maar zo kan jij wel lekker je patatjes frituren in stijl.

Airfryer in verschillende kleurtjes

Het apparaat is van het merk CREATE en is beschikbaar in vier verschillende kleuren. 2 basics, zwart en wit. Maar dan komt het leuke deel.. ze zijn ook te koop in pastel roze en groen!

Airfryer
Bron: CREATE

Lekker bakken die handel

De airfryer is ook een compacte tafeloven dus je kunt ‘m ook lekker op tafel zetten tijdens het dineren.  Toch wel erg zin in die patatjes? Dan kunnen er 1 tot 2 porties in. Voor olievrij bakken van maximaal 300 g aardappel (1 tot 2 porties). Als je olijfolie wil gebruiken kan je beter een oliespray nemen of er wat olie op doen met een borsteltje.

Het leuke is dat dit niet het enige item is in die kleur, nee er bestaan ook hele pannensets en blenders in deze pastelkleuren! Dus mocht je een #singlewoman zijn en zeggenschap hebben over de kleur van je keukenapparatuur (good for you) kies dan lekker deze roze of pastelgroene tint.

Healthy snacken: is eten uit een airfryer nu echt veel gezonder dan uit een frituurpan? Wij hebben het antwoord