Emma Toussain
Emma Toussain Reality 1 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Esmee uit Love Island vertelt echte reden achter de breuk met Job

Het leek een sprookje, die relatie van Job en Esmee uit het vorige seizoen van Love Island. De twee werden al snel verliefd tijdens het programma en na de winst trokken ze al snel bij elkaar in. Toch heeft het niet zo mogen zijn, maar de reden van de breuk werd nooit bekend gemaakt. Dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet, dat is iets tussen hen. Toch heeft Esmee nu een boekje open gedaan over het einde van de relatie.

Esmee vertelt waarheid achter breuk

Het nieuws dat de twee lovebirds uit elkaar gingen kwam voor ons (en voor veel andere fans) als een grote verrassing. Eind april plaatste Esmee een Story met de schokkende boodschap. “Met een brok in mijn keel moet ik jullie helaas het volgende mededelen: Job en ik hebben besloten om onze relatie te beëindigen”. Ook laat ze weten dat ze de tijd neemt om dit te verwerken: “Wij hopen dat jullie het kunnen respecteren dat dit iets tussen ons twee is. Ik neem even een stapje terug en wil jullie alvast bedanken voor jullie begrip”.

Ze laat hier niks weten over de breuk, maar ze heeft in een interview met RUMAG tóch laten weten hoe de vork in de steel zit. Of zat.

Te snel en te veel

“Als je een relatie hebt, moet het wel van twee kanten komen. Dat kwam het op een gegeven moment niet meer”, vertelde ze. “Voor mij was het gewoon heel erg pijnlijk allemaal. Dus ik wil er ook niet te veel over kwijt. Wij kwamen terug en naar mijn idee… hij was het echt voor mij. Ik was echt heel erg verliefd op hem. Maar wij zijn echt in een soort sneltrein gestapt: heel snel gaan samenwonen, heel snel heel veel. En op een gegeven moment werd het gevoel van zijn kant minder.”

Bekijk de hele video hieronder:

Redden van de relatie

Natuurlijk hebben ze wél geprobeerd om te relatie te redden: “Je wil dat het goedkomt, maar je gaat jezelf gedragen naar iemand die je denkt dat je partner wil. Ik raakte daardoor steeds een beetje meer Esmee kwijt.” Inmiddels kunnen ze weer goed met elkaar door één deur en gunnen ze elkaar het beste.

We hadden ook niet anders verwacht.

Donny en Rowenna uit Love Island: hoe zit het tussen die twee?