Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 17 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Wintersportliefhebbers opgelet: voor 65 euro met de trein naar de Franse Alpen

Ga jij graag op wintersport? En hou je van makkelijk? Lees dan vooral heel snel verder. Je kunt nu namelijk naar je favo Franse winterbestemming reizen met Eurostar Snow.

Met de trein naar de bergen

Je bent er mee opgegroeid of niet.. wintersport. De één vindt het heerlijk om op de latten te staan, de ander niet. Vroeger zat je dan in de auto, bij je ouders op de achterbank. Urenlang reed je naar Oostenrijk of Frankrijk om uiteindelijk in de sneeuw aan te komen. Als je dit zélf moet doen, is het toch andere koek. Je hebt veel nodig, verzekeringen, winterbanden, een goeie auto, goeie rijskills.. mocht je hier nou helemaal geen zin in hebben, is er ook een andere optie.

Je kunt namelijk heel makkelijk met de trein! Dit winterseizoen reis je elke zaterdag tussen 23 december 2023 en 16 maart 2024 in ongeveer 9 uur vanuit Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal richting de Franse Alpen. De ticketverkoop start op 17 oktober om 9:00 dus mocht je hier gebruik van willen maken be quick.

Geen winterbanden nodig

Eurostar Snow zorgt voor een rechtstreekse verbinding van Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Van daaruit kan je comfortabel doorreizen naar de grootste skigebieden van de Franse Alpen – zoals Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne of zelfs Les Arcs.

Enne.. hoe duur is dat?

Er zijn drie tarieven beschikbaar voor reizigers: Standard, Comfort en Premium. Dus je kunt zelf kiezen hoe ‘gek’ je het maakt.
Het Standard-tarief voor Eurostar Snow is beschikbaar vanaf €65 voor een enkele reis. De ideale optie voor een snelle en comfortabele trip naar koudere oorden. Het Comfort-tarief geeft je meer ruimte en toegang tot verschillende Eurostar-diensten, zoals een ontvangst op het perron en een nog snellere wifi-verbinding. Deze tickets zijn beschikbaar vanaf €109 enkele reis.

Natuurlijk moet je dan ook nog terug (en eten, slapen, skipas, flügel..) maar ‘t is een begin. Lekker milieuvriendelijk en ook heel erg leuk om een keer mee te maken.

Sephora komt niet naar Nederland, zó reis jij voor nog geen 100 euro naar Parijs