Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 14 maart 2019

HUTS! Er komt een Ex On The Beach Double Dutch All Stars en dat wordt echt heel leip

HUTSSSSS! Schreeuw dat maar even heel hard van het dak af want er zit een nieuw seizoen van Ex On The Beach Double Dutch aan te komen. Niet zomaar één, als we Michella Kox moeten geloven wordt het echt drama met een hoofdletter D. Niet alleen de befaamde tweeling Sharon en Esmée zijn van de partij, ook oude bekende Harrie komt de villa op z’n kop zetten.

We hebben vers van de pers een heel lekker nieuwtje voor jullie. Eén van onze favoriete programma’s komt namelijk met een nieuw seizoen: Ex On The Beach Double Dutch All Stars.

Ex On The Beach Double Dutch All Stars

De naam zegt al genoeg, we kunnen veel bekende gezichten verwachten en zij gaan elkaar letterlijk de koppen inslaan. De terror twins Esmée en Sharon komen de boel op stelten zetten. Ja, de twee die bekend werden van de uitspraak ‘Wij zijn de meiden met de minste vetjes, maar wel de twee grootste sletjes!’ Dat is nog eens een binnenkomer. Dat staat garant voor hilarische quotes en diepzinnigheden in dit nieuwe seizoen.

Naast Sharon en Esmée keert ook Yasmine (de ex van Mezdi) terug in de villa. We zagen haar het afgelopen seizoen ook al voor veel bombarie zorgen in de villa. In dat seizoen leerde we ook Harrie kennen en ook hij komt terug naar de villa om opnieuw drama te veroorzaken.

De eerste roddel

Michella kreeg een bericht binnen met een wel heel sappige roddel. Het schijnt namelijk zo te zijn dat Esmée, Sharon en Yasmine de ex van Harrie helemaal in elkaar hebben geslagen. Zelfs zo erg dat ze naar het ziekenhuis moet. Het meisje zou Rowan heten dus laat je FBI skills er maar op los.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we meer te weten komen over dit nieuwe seizoen en om alvast in de stemming te komen kijk je hier nog even de vorige seizoenen terug van EOTB.

YES! Binnenkort staan álle seizoenen van Ex On The Beach Double Dutch op Videoland

Reageer op artikel:
HUTS! Er komt een Ex On The Beach Double Dutch All Stars en dat wordt echt heel leip
Sluiten