Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 30 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Hier verblijven Kaj en Nicolette tijdens Expeditie Robinson

Normaal wordt Expeditie Robinson altijd opgenomen in de Filipijnen, maar dit jaar is het allemaal minder tropisch. Vanwege de coronamaatregelen moeten de kandidaten naar het iets minder tropische Kroatië. Wel moeten de kandidaten zonder enige comfort en alleen met een slaapzak zien te overleven. Maar waar verblijven presentatoren Kaj en Nicolette eigenlijk? Zijn zij ook aan het survivallen of verblijven zij in een luxe resort?

Een knus verblijf

Als je dacht dat de twee in een luxe hotel verblijven, heb je het mis. Op de officiële Instagram van Expeditie Robinson is een video geplaatst waarin Nicolette een rondleiding geeft van haar verblijfplaats. Ze vertelt in de video: “Heel vaak zeggen mensen: ‘Wat heerlijk dat je Robinson presenteert, want dan zit je vast in een vijfsterrenresort en de hele dag cocktails te drinken aan het zwembad’. Maar dat is niet helemaal waar.” Nicolette heeft niks te klagen over haar verblijfplaats: “Klein maar fijn, en een heerlijk prima bed voor na al die uren.”

Bekijk hier de video:

Bagage van de Expeditie Robinson-deelnemers

Je hebt je vast ook een keer afgevraagd wat de kandidaten allemaal voor bagage mogen meenemen naar het eiland. Tv-kok en Expeditie Robinson-deelnemer Sandra Ysbrandy vertelt in een interview met Grazia over wat ze allemaal mee mag nemen: “Eén lange broek, één korte broek, één shirt met lange mouwen en één shirt met korte mouwen. Daarnaast nog wat ondergoed, zwemkleding, twee paar sokken en één pet.”

Undercover seizoen 3: Netflix deelt eerste beelden én een releasedatum