Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 17 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Fifty Shades of Grey of murder mystery? Netflix komt met nieuwe film en de meningen zijn verschillend

Netflix heeft een nieuwe film uitgebracht en die wil je zien. Brazen is een murder mystery met een tintje Fifty Shades of Grey. De hoofdrollen worden gespeeld door Alyssa Milano en Sam Page van The Bold Type.

Heb jij ‘m al gezien?

Brazen

In Brazen wordt het verhaal van bestellerauteur Grace verteld. Grace, gespeeld door Alyssa Milano, is gespecialiseerd in soapachtige misdaadromans. Haar zus Kathleen, gespeeld door Emilie Ullerup, is een lerares op een middelbare school in een grote crisis. Haar ex-man wil namelijk de volledige voogdij over hun zoon. Kathleen is ervan overtuigd dat dit hem gaat lukken door zijn connecties en geld. Om rond te kunnen komen is Kathleen begonnen met webcammen als dominatrix. Niemand weet hiervan, zelfs haar zus niet. Maar haar dubbelleven wordt onthuld, wanneer één van haar ‘fans’ haar huis binnendringt haar vermoordt.

Na de date keert Grace terug naar het huis van haar zus maar dan vindt ze het dode lichaam. Ze besluit met haar ervaring in misdaadromans, de moord zelf op te lossen. Ze krijgt hier natuurlijk hulp bij van agent Ed. Hier komt dan ook het Fifty Shades of Grey bij kijken, er zal namelijk heel veel gezoend in donkere kamers.

Is het een goede film?

Dit zijn een paar van de reacties op Twitter. Mensen hebben er verschillende meningen over, maar oordeel zelf!

Wij zijn heel erg benieuwd naar de film en gaan zeker kijken. Jij ook?

Deze films en series moet je zien als je fan bent van Fifty Shades of Grey