Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 31 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Een filmpje pakken? Deze toffe films verschijnen binnenkort in de Nederlandse bioscopen

Nu de herfst eraan komt en het zomerse weer ons in de steek laat, is er niets leuker dan naar de bioscoop met vriendinnen of je lover. Maar welke films komen eraan? Wij zetten ze voor je op een rij.

Want we weten allemaal: zodra het slechter weer wordt, komen alle langverwachte films in de Nederlandse bioscopen.

Deze toffe films verschijnen binnenkort in de Nederlandse bioscopen

Pathé deelde met ons vanaf wanneer de nieuwe films op het witte doek draaien.

After Everything | 7 september

Als jij, net als wij, fan bent van de After-reeks, dan kijk je al lang uit naar deze film. Het vijfde en laatste deel van de After-serie draait om de emotionele ontknoping van de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. Ze hebben alles al meegemaakt als koppel, dus de enige vraag die overblijft is: wat gebeurt er After Everything?

De Vuurlinie | 14 september

Als je geen zin hebt in een romcom, dan is er ook wat spannenders voor jou in de bioscoop.

Op missie in Afghanistan leidt Marco (Waldemar Torenstra) zijn manschappen op sterke wijze door vuurgevechten. Hij ontvangt daarvoor de hoogste onderscheiding die Nederland kent: de Militaire Willems-Orde. In de jaren erna raakt Marco echter in opspraak. Tegelijk worstelt de militair met trauma’s en hij belandt in een emotionele rollercoaster. Wanneer hij zijn gelijk probeert te bewijzen, staat hij misschien wel voor zijn moeilijkste missie ooit.

Happy Single | 21 september

Een heerlijk romantische komedie van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn met onder anderen Juvat Westendorp, Jamie Grant, Manuel Broekman en Barbara Sloesen. Geeft Mollie haar geliefde ‘happy single’ status op of neemt ze alsnog de benen?

Past Lives | 5 oktober

Nora (Greta Lee) en Hae Sung (Teo Yoo), twee diep jeugdvrienden, worden uit elkaar gerukt als Nora’s familie vanuit Zuid-Korea naar Canada emigreert. Twaalf jaar later studeert Nora in New York en hervinden de twee elkaar via het internet. Ze fantaseren over een weerzien, maar de afstand doet het contact verwateren. Nog eens twaalf jaar later is Nora inmiddels getrouwd en wordt ze tijdens een allesbepalende week herenigd met haar jeugdliefde, als hij haar opzoekt in New York.