Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 15 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Voeg deze maar toe aan je receptenboek! De frikandel speciaal pannenkoek is hier en dit wil je

Voor degene die nog niet genoeg frikandellen recepten voorbij heeft zien komen hebben we nog een knaller. Deze pannenkoek met frikandel speciaal is echt een droom en je maakt ‘m makkelijk zelf. Joe, laat carnaval maar beginnen vriendinnen.

Als echte frikandellen liefhebber krijg je nooit genoeg van de smaak van deze heerlijke snack. Gelukkig verschijnen er steeds meer frikandel speciaal gerechten en deze wilden we niet aan je voorbij laten gaan.

Frikandel speciaal pannenkoek

Op Facebook is een post verschenen in een lunchtent waar je een pannenkoek met daarop frikandel speciaal kunt bestellen. Waar het is weten we niet maar we leggen je natuurlijk wél uit hoe je hem zelf kunt maken.

Het recept

Dit recept is makkelijker dan je denkt en wij weten zeker dat iedereen dit op tafel kan zetten. Met dit gerecht kun je een perfecte bodem leggen voor je gaat carnavallen. En het is nog lekker ook.

Bak pannenkoeken, gooi tegelijkertijd een paar frikandellen in de frituurpan. Snijd een ui in kleine stukjes. Vul de pannenkoeken met de frikandel, uitjes, mayonaise en curry. Et voilà. Klaar is je frikandel speciaal pannenkoek.

Hier vind je nog een recept met daarin je favo snack frikandel. Jummie!

Jummie! Deze frikandel speciaal salade is een droom die uitkomt