Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 18 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe lover aan de haak geslagen? Dit is wanneer je hem aan je ouders voorstelt

Is het officieel tussen jullie? YES! Je hebt eindelijk de liefde van je leven gevonden en dat wil je natuurlijk het liefst van de daken schreeuwen. Ga vooral je gang want niemand houdt je tegen. Nu je toch bezig bent met het nieuws wereldkundig maken kun je hem net zo goed meteen voorstellen aan je ouders. Uhm, wat?

Jullie date fase is voorbij. Je hebt je ouders waarschijnlijk al het een en ander over hem verteld en nu is het tijd om hem echt aan ze voor te stellen. Dat is natuurlijk super spannend maar je ouders kunnen vast niet wachten om hem te leren kennen.

Dit is wanneer je je nieuwe lover aan je ouders voorstelt.

1. Als het official is

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je vriendje al aan je ouders voor te stellen als jullie nog niet official zijn. Toch wachten veel vrouwen daarmee tot het echt officieel aan is. Je wil natuurlijk niet het risico lopen dat je een scharrel voorstelt en het vervolgens toch niks meer wordt. Au.

2. Bereid je ouders erop voor

Je hebt je ouders ongetwijfeld al over je nieuwe vlam verteld toen jullie nog aan het daten waren. Zo niet, wordt het nu echt tijd om dat wél te doen. Bereid je ouders alvast voor op zijn komst, daarmee voorkom je dat ze honderdduizend vragen op hem afvuren. Gênant. Daarnaast vinden je ouders het vast hartstikke leuk om al wat dingen over hem te horen van jou.

3. Bespreek het met je lover

Net zo goed als jij je nieuwe vriend voorstelt aan jouw ouders wil hij jou aan zijn ouders laten zien. Spreek af wanneer jullie dit gaan doen. Misschien vinden jullie het allebei wel prettig om er wat langer mee te wachten, misschien ook niet.

4. Ongeveer tegelijk met zijn ouders

Spreek af met je lover dat jullie elkaar ongeveer tegelijkertijd bij elkaars ouders voorstellen. Jullie kunnen bijvoorbeeld het ene weekend naar zijn ouders en het andere weekend naar die van jou. Wees vooral niet zenuwachtig; nergens voor nodig en je wordt ongetwijfeld warm ontvangen.

Maak je vooral geen zorgen om je nieuwe vlam. Als jullie deze 6 dingen aantikken blijven jullie sowieso voor altijd samen.

6 x relationship goals waardoor je weet dat jij en je vriendje voor altijd bij elkaar blijven