Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 10 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

5 redenen waarom je gelukkiger wordt van een frikandel speciaal dan een relatie

Er is maar één ding waar jij ‘s avonds (nou ja, eigenlijk altijd) gelukkig van wordt. En nee, dat is geen partner naast je in bed om mee te knuffelen. Doe eens normaal, geef jou maar een frikandel speciaal. Daar word je pas écht happy van. Spoiler alert: je bent niet de enige.

Hij ligt naar jou te lonken en zit zo lekker in z’n velletje. Hij is smeuïg en houdt je heerlijk warm. Hij nadert je mond en jij zet je tanden wederom in een lekkere frikandel speciaal. Puur geluk.

Frikandel speciaal maakt jou gelukkiger dan een partner

Jij hebt helemaal geen relatie nodig om gelukkig te zijn, sterker nog je hebt zo je eigen troef achter de hand om net zo lekker in je vel te zitten als een frikandel speciaal.

Psst, deel dit artikel met je vriendinnen via Pinterest.

1. Een frikandel speciaal is minder duur dan een partner

Want jij hoeft geen kerstcadeaus te kopen voor een frikandel. Deze relatie is er vooral een van nemen en jij hoeft amper wat terug te geven. Een beetje geduld zodat-ie perfect gefrituurd is misschien maar daar is dan ook alles mee gezegd. Winnen toch?!

2. Hij judged je niet op je “slechtste” momenten

Hij zag je vanuit dat bakje lachen om alles en iedereen. In tegenstelling tot een partner judged een frikandel speciaal je niet, zelfs niet als je kneiterlam bent. Als jij zin hebt om ‘s nachts nog een snackbar in te duiken: lekker doen meid. Hij is er maar wát blij mee.

3. Je weet altijd wat je te wachten staat

Geen verrassingen, bij hoge uitzondering tref je ‘m eens met ringen in plaats van zijn gebruikelijke uiensnippers (iew, dit is onze editor echt gebeurd). Een partner kan nogal wisselen van mood en daar zit jij dus echt niet op te wachten.

Zou je het liefst zelf in een frikandel speciaal willen veranderen? Dit wil je weten! Doe de quiz en kom erachter wat voor frikandel jij bent

4. Hij is er 24/7 voor je

Hij wacht altijd op jou want op elke straathoek ligt er wel een voor je klaar in een trekmuur. Is dat het geval met een liefdespartner? Nee, nee en nog eens nee.

5. Jij wordt gelukkig van eten

En al helemaal van je lievelingseten. Laat dat nou net een frikandel speciaal zijn. Of je nou verdrietig bent of intens gelukkig in bed een film ligt te kijken: die frikandel speciaal maakt jou altijd nog nét een beetje gelukkiger. Ahhh.