Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 14 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Ga jij dit weekend naar Pinkpop? Deze optredens wil je niet missen

Komend weekend is het weer zover: het festival Pinkpop in Landgraaf. Het wordt weer een heel fijn weekend met heerlijk weer en geweldige artiesten. Goed nieuws.. er zijn zelfs nog kaarten. Dus mocht je last minute nog willen gaan, kan dat nu nog.

En mocht je gaan.. deze optredens wil je niet missen.

Pinkpop 2023

Het kan bijna niet zo zijn dat je dit festival niet kent; Pinkpop is ontzettend populair en gaat ook al heel wat jaartjes mee. Pinkpop is een jaarlijks, driedaags popfestival in Landgraaf (Limburg) en wordt al sinds 1970 georganiseerd. Niet zo gek dus dat het een grote naam heeft en dat veel populaire artiesten graag langskomen. Wil jij de leuksten niet missen? Wij zetten de beste acts voor je op een rij.

Vrijdag | Niall Horan

De Britse zanger heeft onlangs een nieuw album gelanceerd dus er zullen vast wat nieuwe hits gezongen worden, maar ook al oude bekende.

Vrijdag | P!NK

Een iconische zangeres waar we eigenlijk heel veel nummers van kennen en zo’n krachtige stem heeft dat je er niet niet van kunt houden.

Zaterdag | The Script

Wat hebben vroeger vaak emo uit het raam gestaard na het luisteren van een nummer van The Script – net alsof je zelf in een videoclip zat.

Zaterdag | Robbie Williams

Moeten we nog meer zeggen?

Zondag | Goldband

Het populaire Goldband staat natuurlijk ook op Pinkpop en je kunt er op rekenen dat ze de tent afbreken.

Zondag | Machine Gun Kelly

De Amerikaanse rapper vliegt komend weekend naar ons kleine landje om helemaal uit zijn dak te gaan.

Zondag | Red Hot Chili Peppers

Eén van de meest populaire bands van de afgelopen jaren.

Heel wat klappertjes he! Veel plezier, vergeet je niet goed in te smeren, water te drinken én heel hard te springen bij je favo optredens.

Videoland past titel Mocro Maffia-aflevering aan na kritiek van kijkers