Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 7 sep 2016
Leestijd: 2 minuten

Ge-wel-dig: Er is in Nederland een Knuffelboerderij waar je kunt knuffelen en kroelen met dieren

Als je van dieren houdt ken je het gevoel als geen ander: het dwangmatige gevoel om het desbetreffende fluffy creature op te pakken en helemaal fijn te knuffelen. Helaas is het niet geoorloofd om op de Kinderboerderij een konijntje of een eendje op te pakken. Maar dit probleem is voor altijd opgelost door de leukste boerderij van Nederland: de knuffelboerderij.

Van fluffy konijnen tot aan reusachtige koeien

Zoals de naam al doet vermoeden is dit geen gewone openbare boerderij. En dat hebben we allemaal te danken aan Janny en haar man Richard die de Weide Hoeve een aantal jaar geleden overnamen van haar ouders. Op de Weide Hoeve staat het geluk van de dieren voorop én hoe kan dat ook anders als de dieren worden overladen met hugs van dierenliefhebbers?

Op de boerderij zijn paarden, pony’s, koeien en kalfjes, verschillende soorten kippen, pauwen, honden, poezen, eenden, soms kuikentjes en natuurlijk een paar wollige konijnen. Veel dieren lopen of vliegen rond het erf waardoor je ze direct in het knuffelvizier hebt. Het klinkt als één groot dierenspektakel.

Een uurtje quality time met een Mr. Cow

Als je nou geen boyfriend hebt word je helemaal blij op deze boerderij, je kunt namelijk een uurtje knuffelen reserveren met Mr. Cow. Je kan heerlijk tegen hem aanliggen en hij zal je de liefde geven die je nodig hebt. We vermoeden alleen wel dat je daarna het eten van rundvlees meteen verafschuwt en jezelf omdoopt tot vegetariër.

Wij kunnen niet wachten om de Knuffelboerderij te bezoeken en komen daarom heel snel terug bij jou met onze eigen hug experience. Wil je ons voor zijn? Dan kan je hier een reservering boeken en nog meer informatie krijgen over de Weide Hoeve.

Bij het zien van deze mini-koetjes krijg je ook direct knuffeldrang: Dit wil je hebben: een fluffy mini-koe als huisdier