Inga Stoit
Inga Stoit Beauty en Style 12 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Heb jij de naam van je ex op je lichaam vereeuwigd? Deze tattoo-artiest heeft briljant idee om dit te bedekken

Liefde maakt blind en soms dus ook een beetje naïef. Ben je voorzien van een tattoo van de naam van jouw ex? Deze tattoo artiest weet raad! Laseren is natuurlijk ook een optie, maar voor een ieder die daar het geld niet voor over heeft, zijn deze low budget ideeën top.

Maak kennis met @Imnttechofficial op TikTok. De tatoeëerder uit New Mexico post talloze video’s met manieren waarop je de naam van je ex kunt veranderen. Het volledig veranderen van tattoo’s kan prijzig, pijnlijk en minder fraai zijn. Vandaar dat deze tattoo artiest met een aantal geniale ideeën en oplossingen komt. Met alleen al meer dan 72 duizend volgers en 5 miljoen likes gaan de video’s van de pro viraal zijn TikTok account.

Tattoo van je ex

Op een wit papiertje toont @Imnttechoffical haar volgers een naam geschreven in een eenvoudige tekst. Vervolgens laat ze zien hoe de naam kan worden omgezet in een geheel nieuw woord. Zie op de video hoe bijvoorbeeld de naam Justin totaal wordt omgezet naar een ander woord. De tattoo ziet er ook nog eens erg mooi uit nu.

@lmnttechofficial

Reply to @kiyacj #fyp #foryou #foryoupage #tattoo

♬ Passing Time (feat. Logan Henderson) – Heffron Drive

Staat de naam van jouw ex nog niet tussen eerder geposte video’s? Dan kun je haar verzoeken hier een alternatief voor te verzinnen. Wellicht heb je het geluk dat je een reactie krijgt! Het lijkt erop dat @Imnttechofficial vaak opmerkingen leest en veel van deze verzoeken op zich neemt.

No stress

Voel je gerust niet ‘dom’ wanneer jouw lichaam voorzien is met de naam van jouw ex. Velen gingen je voor. Als je verliefd bent, ben je soms nu eenmaal geneigd om impulsieve dingen te doen. Dus als je roekeloos hebt besloten om de naam van je huidige ex ergens op je lichaam te laten tatoeëren kan dit wellicht de oplossing zijn waar je naar zocht! Dit scheelt je laser pijn en engelen geduld.

Dit is waarom je achteraf niet snapt wat je ooit in je ex zag