Renée
Renée Love & Seks 25 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Begin zo een gesprek met een man en je windt ‘m diezelfde avond nog om je vinger

Je bent single en helemaal klaar om je weer in het datecircuit te storten. Alleen één probleempje: je weet niet zo goed hoe je een gesprek moet beginnen met die ene leuke man. Geen probleem, Beautify helpt je op weg.

Want eerlijk, het is ook lastig om een gesprek te beginnen met een man die je wel ziet zitten. Gelukkig hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Zolang je weet hoe je het gesprek opent, ben je al goed op weg.

Gesprek beginnen met een man

Gebruik de volgende punten om je gesprek te beginnen en die man windt je zó om je vinger.

Geef een compliment

Iedereen houdt van complimentjes. Maar zeg eens eerlijk: hoe vaak deel jij complimenten uit? Waarschijnlijk niet zo vaak. Je weet dus wat je te wachten staat: complimenteer die knappe man met iets.

De kunst is om oprecht en niet als een griezel over te komen. Iets over z’n outfit, tatoeage of goede baard is altijd goed.

Stel een vraag

Tijdens je eerste ontmoeting hoef je geen diepe gesprekken te voeren. Je kunt wél een vraag stellen om het ijs tussen jullie te breken.

Ben je op een verjaardag? Vraag hoe hij de jarige kent. Vermijd vragen die tot niets leiden, zoals vragen naar de tijd. Daarvoor heb je je horloge of telefoon al.

Schakel de hulp van een vriendin in

Wie weet kent een vriendin van je jouw beoogde lover. Laat haar je niet alleen lekker maken met leuke verhalen over hem, maar laat haar jullie met elkaar kennismaken.

Als jullie met z’n drietjes een gesprek voeren, komt de rest vanzelf. Als het eenmaal loopt tussen jullie twee weet ze vanzelf wel wanneer ze een nieuw drankje voor zichzelf kan gaan inschenken.

Zeg hallo

Het leven is niet heel ingewikkeld. Daten hoeft dat dus ook niet te zijn. Een simpele ‘hallo’ brengt je in veel gevallen al heel ver.

Als hij na jouw hallo geen praatje met je wil aanknopen zegt dat meer over de man zelf en niet over jou. Dan weet je dat je toch geen leuke avond met zo’n persoon zou hebben.

Vertel iets grappigs

Als je van jezelf al makkelijk praat, heb je vast wel een verhaaltje klaarliggen om te vertellen. Spelen ze 30 Seconds en doen jullie niet mee?

Vertel hem dan over die ene keer dat iemand maar niet kon raden wat je probeerde uit te leggen. Of hoe masterlijk goed je bent in valsspelen. Schept altijd een band.

Aan het daten? Dit is wat zijn favoriete drankje zegt over zijn persoonlijkheid