Zara Bircan
Zara Bircan Life 1 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

New year, new me! Deze goede voornemens stel jij op basis van je sterrenbeeld

Een nieuw jaar betekent nieuwe ronde, nieuwe kansen. Het is de perfecte gelegenheid om wat goede voornemens voor jezelf op een rij te zetten. Maar welke voornemens passen nu echt goed bij je? Je hoeft alleen maar naar je sterrenbeeld te kijken om erachter te komen.

In hoeverre je je aan nieuwe voornemens gaat houden, is een zorg voor later. De volgende voornemens passen in ieder geval bij jou.

Deze goede voornemens ga jij stellen op basis van je sterrenbeeld

We beginnen weer met een schone lei in 2022, laat alle negativiteit dus maar achter in dat ellendige 2021. De volgende voornemens passen daar helemaal bij.

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram ben jij meestal erg direct en ben je niet bang om te zeggen wat je vindt. Ben jij geïrriteerd, dan weet de hele wereld dat. Alleen kan dit weleens verkeerd uitpakken en al wil je het niet, het kan negatieve gevolgen voor je hebben. Voor het nieuwe jaar wil jij vooral jezelf meer leren beheersen.

Stier (20 april – 20 mei)

In 2022 ga jij ervoor zorgen dat je vaker voor jezelf kiest, Stier. Je verwaterde connecties kun je maar beter loslaten, want dan kom jij weer vredig terug in je rustige ritme.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Het liefst ben jij overal en nergens, Tweelingen, dus jouw goede voornemen in 2022 is om geconcentreerd en gefocust te zijn op één ding tegelijk. Ook wel fijn voor de mensen om je heen, onvoorspelbare meid.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij geniet als geen ander van het comfortabele leven en bent op jezelf. In 2022 is het jouw goede voornemen om meer vriendschappen te sluiten – en wie weet wat daar uit kan komen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij wilt als Leeuw in het nieuwe jaar meer je best doen op werk. Je bent goed in wat je doet, maar je wilt graag nóg beter worden. Wees dus niet bang om je vriendinnen om hulp te vragen, want zij gaan je hier zeker mee helpen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jouw goede voornemen in 2022 is om het verleden compleet achter je te laten, want er is in dit nieuwe jaar geen plaats meer voor negativiteit. Geniet meer van de momenten nú, Maagd – en alle deuren slaan voor je open.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij wilt het liefst dat alles je vredig af gaat en offert weleens jezelf op om een ander blij te maken. Jij wilt in 2022 ervoor zorgen dat je wat vaker jezelf op de eerste plek zet.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Als Schorpioen heb je liever een kleine groep vrienden waarvan je weet dat je hen kunt vertrouwen. In het nieuwe jaar wil jij je vooral focussen op de vrienden die je al hebt om deze band te versterken. En wie weet wat er gebeurt als je een oude vriendschap weer oppakt.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Het is niet moeilijk voor jou om van elk jaar een goed jaar te maken, Boogschutter. In 2022 ga jij ervoor zorgen dat ál jouw beste vriendinnen zich gewaardeerd voelen – en hier krijg je vanzelf weer liefde voor terug.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Dat je een geweldig persoon bent, is allang al bekend, Steenbok. Wanneer ben je van plan dat te delen met de rest van de wereld? Je hebt veel te bieden, dus geef de mensen om je heen vooral meer liefde.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Mooie praatjes heb jij zeker, Waterman. Hoe lang was het alweer geleden dat jij je hebt gehouden aan je woorden? Geen stress meer voor jou, want jij gaat proberen niets meer uit te stellen. Het nieuwe jaar wordt een jaar vol behaalde doelen voor jou.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij bent als Vissen enorm sympathiek en maakt bewust verkeerde keuzes om de rust te bewaren. Hierdoor ben jij juist degene die in de knoop komt. Je hoeft niet meer bang te zijn om anderen te kwetsen, in 2022 kies je voor jezelf.

Lees ook: