Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 29 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Wow! Iedereen is in de wolken van deze goedkope mascara en dit is waarom

Je hebt mascara voor 40 euro en je hebt mascara voor 2 euro. Een mascara uit de eerste categorie ziet er misschien wel super fancy uit, maar dat betekent niet per se dat het ook echt de beste resultaten oplevert. En dat bewijst deze super goedkope mascara uit de tweede categorie wel. En waar je die haalt? Gewoon bij Kruidvat. Het allerleukst is natuurlijk als je een lippenstift, eyeliner of mascara kunt kopen die helemaal niet duur is, maar wel ontzettend goed uit de reviews komt. En deze goedkope mascara is er eentje van.

Goedkope mascara met verbluffende resultaten

De mascara is van Essence, één van de goedkoopste of misschien wel het goedkoopste make-up merk van Kruidvat. De mascara heet Lash Princess en kost maar 3,39 euro. En natuurlijk belooft ook deze mascara ellenlange wimpers. Maar wat maakt deze mascara zo bijzonder dan?

Nou, de mascara werd ineens bijzonder nadat een vrouw op Reddit een foto plaatste waarbij ze één oog niet opgemaakt had en de andere met de mascara van Kruidvat. En het verschil is niet normaal.

Maar ook andere mensen waren ook laaiend enthousiast. Dit maakt ons wel heel nieuwsgierig of de mascara dit effect ook op onze eigen wimpers kan realiseren. Ga jij ‘m proberen?

Wist je dit al? Cake mascara is de hotste mascara trend en dit zijn de 5 redenen waarom

Kruidvat