Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 30 apr 2019
Leestijd: 3 minuten

8 x waarom Hollandse meisjes zo onweerstaanbaar worden gevonden in het buitenland

Misschien heb je een buitenlandse lover aan de haak geslagen of kom je om in de aandacht als je op vakantie bent. En elke keer denk je dan hoe kan het toch dat de buitenlandse man mij zó leuk vindt? Well girl, helemaal gek is dit niet. Hollandse meisjes zijn voor hen écht pareltjes:

1. Je bent nuchter van aard

Oké, mannen zijn ook gek op latina´s vol temperament. Maar toch vinden ze de nuchtere aard van de Hollandse meisjes verfrissend. Je zal namelijk niet snel drama maken met Mr. Foreigner. En zoals je misschien al wist, geen enkele man houdt van drama maar wél van een relaxte houding. En die heb jij als geen ander.

2. ´The Dutch girl on her bike´

Voor ons heel gewoon, om dagelijks op de fiets stad en land door te crossen. Maar voor man uit ieder ander land is dit even hele andere koek. Hij vindt het namelijk behoorlijk fascinerend dat wij overal naartoe fietsen. En vinden het eigenlijk wel stoer, een meisje dat niet voor álles een bus, tram of auto pakt. En dat fietsen geeft natuurlijk ook die gezonde blos op onze snoetjes.

3. Blonde haren, blauwe ogen…

Het is een beetje cliché maar velen onder ons hebben lichte ogen en licht haar. Dit is voor sommige mannen bijna magisch, soms zijn er in hun eigen land bijna alleen maar brunettes te vinden. En dit maakt jou extra speciaal, want voor hem ben je een zeldzame schoonheid.

4. Je bent een wereldburger

Als je wiegje in Nederland staat ben je gezegend. Ons land ligt namelijk super centraal waardoor we binnen mum van tijd in een ander land zijn. De kans is groot dat je al veel van de wereld hebt gezien. Steden als Parijs, Barcelona en misschien zelfs mooie tropische zandstranden. En dat vinden we misschien normaal, maar een man vindt het gruwelijk aantrekkelijk om met een vrouw te zijn die iets van de wereld heeft gezien.

5. Je bent open-minded

Ook dit hebben we te danken aan de plek waar ons wiegje staat. In Nederland staat vrijheid hoog in het vaandel en mogen we zijn wie we willen zijn. Homo, hetero of iets daar tussenin, voor ons is dat totaal geaccepteerd. Maar ook andere dingen die niet volgens de norm zijn vinden wij doodgewoon. En dat vindt een man ge-wel-dig, een vrouw die niet zo snel een oordeel heeft over iets of iemand.

6. Je spreekt goed Engels

Uit het jaarlijks onderzoek van onderwijsorganisatie Education First blijkt dat Nederlanders zeer goed Engels spreken. En dit vindt hij niet alleen aantrekkelijk omdat het aangeeft dat je ontwikkelt bent, maar het communiceert ook een stuk makkelijker. Want die Nederlandse taal, daar kan hij niets van maken.

7. Je bent een tikkeltje brutaal

Ehm ja, hoe moeten we dit uitleggen. Nederlanders zijn namelijk niet echt het volk dat bekend staat om hun subtiliteit. We zeggen namelijk wat we denken en schromen niet om te vragen wat wij willen. En deze brutaliteit vindt hij stiekem héél sexy.

8. Je bent een natuurlijke schoonheid

De Nederlandse vrouw staat zelfs op nummer zes van de meest sexy nationaliteiten wereldwijd volgens de Amerikaanse man. En hoogstwaarschijnlijk is dit omdat wij Hollandse meiden er altijd natuurlijk uitzien. Neem maar een Doutzen Kroes, Carice van Houten of Geraldine Kemper. Een likje foundation, een beetje mascara en gaan. Want meer hebben we niet nodig met onze mooie gezonde Hollandse koppen.

LEES OOK: Deze 7 voordelen hebben alleen meisjes uit het zuiden