Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 1 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

8 x kapsel inspiratie voor lang haar waardoor jij ‘s ochtends geen stress meer hebt

We hebben allemaal weleens geroepen dat we ons haar kort gingen knippen, maar meestal kwam dat er niet van. En als we het wel lieten knippen, lieten we het toch weer wat langer groeien. Hoe dan ook, lang haar is mooi, maar soms weet je even niet meer wat je ermee wil. Daarom doe je hier inspiratie op.

Weet jij even niet meer wat je aan moet met je lange lokken? Dan is dit lijstje jouw perfecte inspiratiebron voor als je ‘s ochtends vastloopt tijdens het klaarmaken.

Lees ook: Die super leuke haarspeldjes zijn nu te koop bij Primark voor een prikkie

De perfecte hairdo’s voor lang haar

Of je nu natuurlijke lange lokken hebt of een duik hebt genomen in de wereld van hairextentions, deze looks gaan je inspireren. Verwacht eenvoudige down-dos, glamoureuze blow-outs en ‘rode loper kapsels’.

1. De pony

Je hoeft niet naar de kapper te gaan om een pony te proberen, probeer gewoon een neppe. Tijdelijke pony’s zijn helemaal hot in Hollywood.

2. De haarclipjes

We zijn dit seizoen geobsedeerd door haaraccessoires en het lijkt erop dat dat alle celebs deze memo ook heeft gekregen. Tegenwoordig zie je veel golvende lokken die in model worden gebracht door bijvoorbeeld een haarclip vol parels.

3. Lang en stijl

Door je haar te stijlen met een kwalitatief goede stijltang, en daarna vast te zetten met schuifspeldjes, creëer je deze chique look. Heel simpel, maar toch er zit heel wat werk in.

4. De beach waves

Hier is de truc om golven te creëeren en die af te stylen met een sea salt spray. Tegenwoordig bestaan er veel goede sprays om je haar de ‘ik kom net van het strand’ look te geven. Meer hierover lezen? Klik dan hier.

5. De rommelige knot

De rommelige knot is haast een ode te noemen van de Franse haarstijl. Chic, nonchalant en cool; dat is waar het allemaal omdraait bij deze hairdo.

6. De knot met iets extra’s

Blijven jouw lange lokken niet op hun plek in een normale knot? Stop er een mooie bloem tussen om een keer iets anders te dragen dan een casual knot. Deze hairdo is perfect voor op een zomerbruiloft of een festival.

7. De middenscheiding

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Als jij gezegend bent met lange en gezonde lokken, dan kan een simpele middenscheiding extreem chic zijn.

8. Met vlechtjes naar achteren

Perfect voor het festivalseizoen; de voorste lokken met rommelige vlechtjes naar achter binden. Maak er nog meer een feest van en vlecht door tot de twee plukken samen komen, et voila.

Lees ook: Eigenwijs of zelfverzekerd? Wat je type haar zegt over jouw persoonlijkheid