Emma Toussain
Emma Toussain Relaties 16 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Heb jij een golden retriever boyfriend? Pas op voor deze ‘red’ flags

Je ziet ‘t steeds vaker voorbijkomen: de golden retriever boyfriends & girlfriends. Dit betekent eigenlijk dat je een goedzak te pakken hebt, die altijd vrolijk en lief is en overal het positieve van inziet. Heel erg fijn dus, maar je moet ook een klein beetje oppassen. Want het kan ook doorslaan, de andere kant op. Ook hier zitten wat red flags aan vast – hier zijn ze.

Heb jij een Golden Retriever boyfriend? Pas dan op voor deze red flags

Lief, aanhankelijk, positief, speels, loyaal.. allemaal eigenschappen van de golden retriever, die we ook steeds vaker koppelen aan mensen. ‘Golden Retriever’-lovers staan dan ook steeds vaker in de spotlight op social media omdat het gewoon ontzettend schattig is om naar te kijken. Sommige mensen zijn zo vrolijk, eerlijk en puur dat je gewoon voelt dat er geen greintje evil in hen zit.

@lllaken

Legend has it he’s still stumbling backwards 🤸🤪 #goldenretrieverboyfriend #goldenretrieverboy #goldenretrieverbf #vacationcouple #travelcouple #couplegoals #couplesoftiktokcomedy #girlfriendsoftiktok #cuba #torontogirl #couplecomedy #valentinesday2023 #valentinesday #vday

♬ Just a Cloud Away – Pharrell Williams

@kiarakyliee

Golden retriever energy #boyfriendcheck

♬ original sound – Kiara Kylie Pluess

@mckenna.tester

how did I get so lucky #fyp

♬ original sound – michael

Wat zijn de negatieve eigenschappen van een golden retriever partner?
Natuurlijk is dit een beetje azijnzeiken, want als jij een lover hebt gevonden die altijd blij is, je veel liefde geeft en simpelweg positieve energie uitstraalt dan heb je al gewonnen. Maar omdat ze zo zijn, kan het af en toe ook wat minder uitpakken.

1. Té aanhankelijk

Golden Retrievers kunnen soms wat aanhankelijk zijn, helemaal als je goed voor ze zorgt. Dit kan ook ‘t geval zijn met een partner, dat ze soms een beetje te veel aan je kunnen hangen. Let er goed om dat jullie allebei nog voldoende eigen dingen hebben om te doen en alles komt goed.

2. Slecht omgaan met kritiek

Golden retriever lovers vinden alles fijn, leuk en mooi. Als jij dan een keertje kritiek uit kunnen ze dit zwaar opvatten, wat dan weer kan resulteren in emoties en ruzie. Niet omdat jullie elkaar niet leuk vinden, maar omdat jullie elkaar niet goed begrijpen.

3. Confrontatie uit de weg gaan

Omdat ze ook graag altijd alles vrolijk willen houden, zijn confrontaties echt not done. Soms is het nodig, maar dat doen ze liever niet. Met als gevolg dat er misschien wat opgekropte gevoelens zitten..

Maar.. als je dit overleeft; verder niks om je zorgen om te maken.

Grappig feitje: aangeschoten werken maakt je blijkbaar een stuk productiever