Emma Toussain
Emma Toussain Reality 14 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Hilarisch: deelnemers realityprogramma Good Luck Guys kunnen woorden niet uitspreken

Prime Video heeft er een nieuwe parel bij: de realityserie Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter. Onder begeleiding van host Robbert Rodenburg reizen twaalf bekende influencers af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Volledig buiten hun comfortzone gaan de normaal aan luxe gewende personalities in duo’s de strijd met elkaar aan.

Dat realitysterren het licht niet hebben uitgevonden is al lang bekend, maar de uitspraken die er in dit programma worden gedaan zijn wel heel erg bizar. En grappig.

Deelnemers realityprogramma Good Luck Guys kunnen woorden niet uitspreken

Maar eerst.. wie doen er mee aan dit programma? Denk aan tweeling Sharon en Esmée Ipema, Harrie ‘de dekhengst’ Snijders, model en influencer Jotti Verbruggen, Tiktokker Timon Verbeeck, Tiktokker Quinn Bezemer, influencer Monse Rima, reality persoonlijkheid Quentin Steenwinkel, rapper en vlogger King Faisel, zanger en influencer Ziggy Krassenberg, Tiktokker Ricongelooflijk en Tiktokker Famous Morena.

Rijk Hofman neemt het programma van bestie Robbert graag onder de loep en het valt al snel op dat elke deelnemer wilde uitspraken doet. Zo onthult Esmee dat ze haar ‘kut niet hoeft te scheren’ en dat Faisel vind dingen ‘naar sperma’ smaken. Ook kunnen bepaalde deelnemers woorden niet goed uitspreken dat is hilarisch om naar te kijken. ‘Immummietijd’, roept Ziggy. Daarna probeert HVK Jotti op te vrolijken door te zeggen dat ze het spel gaan winnen omdat ze goed ‘geëten’ heeft. Yesssssssssss. Nederlands.

Bekijk de grappige video van Rijk hieronder:

Survival of the fittest

Deze serie volgt zes onverwachte koppels op een verlaten strand in Thailand. Ontdaan van alle luxe en rijkdom proberen ze hun innerlijke avonturier te vinden. Worden zij de overlevers die ze zo graag willen zijn? Of vallen hun survival skills toch een beetje tegen, eenmaal in de jungle aangekomen? En hoe gaan ze alle zware uitdagingen te lijf? Lukt het ze te leven, zonder alles wat ze thuis zo voor lief nemen zoals hun telefoon, internet en beautyproducten? Welk koppel zal als laatste overeind blijven? Als je houdt van een goed potje reality tv is dit helemaal jouw ding.

Verhulstjes geven gouden tip voor makkelijk broodje: reep chocola in stokbrood