Redactie
Redactie Gezondheid 20 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

8 x waarom het wél geweldig is om grote borsten te hebben

Er wordt vaak geschreven over waarom het zo vervelend is om grote borsten te hebben. Maar lieve meiden met mooie grote borsten, er zitten ook écht voordelen aan die volle boezem. En het wordt tijd dat dat op jullie borst(en) wordt gedrukt.

Sommige vrouwen met grote borsten zijn trots, terwijl andere vrouwen hun volle boezem liever verstoppen in grote truien. Je hebt ze nou eenmaal gekregen en je mag er trots op zijn.

Voor alle meiden met grote borsten

Misschien heb je wel een haat-liefde verhouding met je grote borsten. Soms ben je er blij mee en andere dagen had je ze liever niet gehad. Maar omdat de nadelen al vaak genoeg worden verteld geven we jouw grote borsten even de aandacht die ze écht verdienen.

1. Je bent ultra vrouwelijk

Met grote borsten voel je je altijd op en top vrouw. Jij hoeft geen hoge hakken uit de kast te trekken of je lokken weelderig te krullen voor een vrouwelijke look. Met mooie volle borsten zie je er altijd super vrouwelijk uit. Wees hier dankbaar voor want er zijn genoeg vrouwen die met je willen ruilen.

2. Het lekkerste kussen ooit voor je lover

Naast dat grote borsten super sexy zijn, zijn ze ook nog eens comfortabel. Als je een lover hebt herken je het vast wel dat hij of zij áltijd in de buurt van je borsten wilt zijn. Het liefst er lekker tegen aan liggen want tegen die natuurlijke zachtheid kan geen donskussen tegenop.

3. Jij hebt geen accessoires nodig bij je outfit

Duh, want jouw decolleté is jouw mooiste accessoire. Jurkjes met een beetje decolleté staat jou direct prachtig en maakt het plaatje compleet. Je outfit is nooit saai zullen we maar zeggen hé, met die mooie grote borsten.

4. Als je op de weegschaal staat mag je er een paar kilo aftrekken

Want het is nou eenmaal een feit dat jij een paar kilo’s meer met je meedraagt je hele leven. Zegt je weegschaal 68 kilo? Maak jij er dan gewoon 65 kilo van meid. Jij hebt namelijk extra gewicht wat éigenlijk niet mee telt voor het echie.

6. Jij kan zonder schuldgevoel dure bh’s kopen

Je hebt het écht nodig voor de ondersteuning. Maar eerlijk is eerlijk, het is dan ook wel fijn om schandelijk veel geld uit te geven aan die ene bh die goed zit maar ook nog eens allemachtig prachtig is. Je bent een chique meid.

7. Tijdens seks is het nogal eh.. sexy

Mannen dromen er allemaal van om hun **** tussen je borsten hebben. En als je met een vrouw gaat kan ze er ook geen genoeg van krijgen. Tja, het is misschien een beetje privé om dit zo te bespreken maar het is wel zo.

8. Iedereen houdt van jouw borsten

Je vriendinnen, je lover én alle mensen die hun ogen er niet vanaf kunnen houden. Grote borsten hebben een aantrekkingskracht van jewelste. Herkenbaar dat jouw vriendinnen stiekem toch even aan je borsten willen voelen of áltijd zeggen: “Goh, jouw borsten zitten ook weer lekker strak in het netje vriendin”. Daarom wordt het tijd dat jij (als je het nog niet deed) ook van je borsten gaat houden.

Meer over borsten: