Emma Toussain
Emma Toussain Mode 26 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Je favoriete kledingwinkels hebben nu een mega grote sale (H&M, Mango, Zara)

Laten we eerlijk zijn, shoppen is gewoonweg onweerstaanbaar, vooral als je dat magische woord ‘sale’ hoort. Al je favo retailers strooien nu met de hoogste kortingen dus je kunt helemaal los.

Mega sale bij H&M, Mango en Zara

Sale is als een feestje waar we allemaal van houden. Leuke items voor een prikkie – wie kan daar nu nee tegen zeggen? Het voelt niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook alsof je iets hebt gewonnen. Het is een soort schatzoeken, want wie weet scoor jij wel het beste item ooit voor een goeie deal. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van om zich slim te voelen terwijl je je favoriete merken scoort zonder blut te gaan?

Waarom zijn we zo geobsedeerd door nieuwe kleding? Het gaat niet alleen om de laatste trends, het is een mini make-over. Nieuwe kleding geeft ons een boost – dat moet je toegeven. Het is als een cadeautje aan onszelf, een manier om te vieren wie we zijn. Elke keer als je nieuwe kleding draagt voelt dat toch lekker.

Gelukkig hebben al jouw favoriete retailers nu een mega grote sale: en dan bedoelen we ook echt mega groot. De H&M biedt bijvoorbeeld truitjes aan voor 4(!) euro en ook de Mango, waar de kleding normaal gesproken iets duurder is, heeft hele fijne deals. Moet jij nog wat winterkleding hebben? Of heb je gewoon behoefte aan iets nieuws? Check dit dan, we geven je wat voorbeelden.

Deze top? Bij H&M voor maar €4.99

H&M
H&M

2.  Een geribbreide trui van H&M voor maar €4.99

H&M
H&M

3. Deze wollen jas van Mango was eerst bijna 200 euro, nu maar 99. Score.

jas
Mango

4. Een lekker bomberjack van de Zara, €15.99

zara
Zara

Lekker is dat allemaal hè? Natuurlijk zijn er nog heel veel meer leuke dingen te vinden dus ga lekker even zoeken. Wie weet scoor jij nog heel wat parels en kan jij de winter door.

Grootste Zara ter wereld opent in Rotterdam: zó ziet de winkel er van binnen uit