Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 26 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Marieke Elsinga heeft haar zoontje een bijzonder spel aangeleerd.. met haar tepel

Radio- en televisiepresentatrice Marieke Elsinga heeft een eigen radioshow samen met Mattie Valk. Die laatstgenoemde werd voor een aflevering vervangen door Domien Verschuuren en dat heeft hij geweten ook. Domien kreeg namelijk meteen een interessant verhaal voorgeschoteld over Marieke, haar baby én haar tepel.

Marieke Elsinga heeft haar zoontje een bijzonder spel aangeleerd.. met haar tepel

Tijdens de uitzending wil ze toch even kwijt wat ze zichzelf op de hals heeft gehaald en dat gaat over haar 1-jarige zoon Jip. “Wij hebben dus Jip. Jip is één jaar en bijna drie maanden. Ik ga ‘s avonds altijd met hem in bad, of wij hebben geen bad, híj zit in zijn badje en ik sta dan daarnaast onder de douche. Daarna ga ik hem afdrogen en dat doe ik dan meestal bij ons op het grote bed en dan stoeien we nog eventjes,” zo begint ze haar verhaal. Domien kijkt inmiddels al wat vragend naar zijn radiocollega. “Dan zijn we allebei in ons nakie en dan stoeien we nog, dan is het een beetje geintjes en dan til ik hem op, hebben we lol en dan is hij lekker moe.”

“Ik ben dus bang dat ik mijn kind verpest”, aldus Marieke. “Ik heb namelijk Jip aangeleerd dat als hij op mijn tepel duwt dat je ‘prrrr’ hoort. En Sander doet daar aan mee en dan moet Jip zo lachen.”

Domien haakt in: “Ja dit gaat natuurlijk gebeuren want op een gegeven moment, laten we hopen dat Jip met een jongetje of meisje uiteindelijk in de gelukkige positie belandt dat de kleren uitgaan en het eerste wat Jip natuurlijk denkt met z’n pavlov is ‘prrrr'”.

Bekijk het grappige fragment hieronder:

@mattie.marieke

Wanneer je Mattie vervangt en meteen dit verhaal voorgeschoteld krijgt… Was gezellig Do! 🙋🏻‍♀️

♬ original sound – Mattie & Marieke – Mattie & Marieke

Ook krijgt Marieke nog de opmerking: “Marieke, normale mensen doen dat op hun neus”,gevolgd door veel gelach van de presentatoren. Ach ja, ieder z’n ding. Neus, tepel. Tometo, tomato.

Marieke Elsinga vertelt over lichamelijke ongemakken na bevalling: ‘Ik noem het een zware kut’