Renée
Renée Beauty en Style 5 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Bel alvast de kapper want deze haar trend neemt 2019 over

De pony heeft weer de weg teruggevonden in het straatbeeld. Maar wat je dit jaar bij de hippe meisjes gaat zien is de nieuwe variatie erop: de korte pony. Maak kennis met de haar trend van 2019 en bereid je voor op heel wat uurtjes voor de spiegel om je pony in model te brengen.

Grote kans dat je niet kunt wachten om de kapper te bellen voor een afspraak. Want geloof ons, zodra je de beelden van de korte pony ziet begrijp je waarom het de haar trend van 2019 is. Je hoeft niet langer een heel stuk van je haar af te knippen om er compleet anders uit te zien.

Haar trend 2019: de korte pony

Op Instagram zie je de ene na de andere poll van meiden die zich afvragen of ze een pony moeten knippen. Het antwoord is natuurlijk een dikke vette ja, want dit is misschien wel hét moment om ervoor te gaan. Vooral de korte pony is een leuke haar trend om te proberen in 2019.

Het gordijntje

Er zijn verschillende soorten korte pony’s, waarvan het gordijntje één van onze lievelings is. Vooral omdat het zo super flatteus is. Doe hier inspiratie op:

Baby bangs

De andere haar trend voor de korte pony is de ‘baby pony’. Hierbij laat je de kapper je pony nog een stuk korter knippen dan je normaal zou doen. Deze gewaagde looks is echt voor de meiden met lef:

Meer lezen over haar trends?

Hot! Fallayage is dé haartrend van 2019 en voor deze look maak je meteen een afspraak bij de kapper