Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 3 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze handige hacks zorgen ervoor dat jouw migraine als sneeuw voor de zon verdwijnt

Je kan ontzettend veel handige hacks vinden op TikTok. Zo ook voor het verhelpen van een migraine en wij vertellen je precies met welke hacks jij je migraine als sneeuw voor de zon kunt laten verdwijnen.

Deze tips wil je weten!

Hacks voor het verhelpen van een migraine

De nieuwste hacks op het gebied van beauty en mode zijn dagelijks op TikTok te vinden. Maar wist je dat er ook veel hacks op het gebied van gezondheid rondgaan op het platform. Zo vertellen verschillende gebruikers op TikTok hoe je het beste van een migraine af kunt komen en wij zetten alle hacks voor je op een rij.

Dit doet bijna iedereen verkeerd tijdens het tandenpoetsen

1. Ga met je voeten in warm water staan

Volgens de eerste hack moet je als je een migraine hebt in een bak met heel warm water gaan staan. Zo warm als je aankunt in ieder geval. In dit water kan je ook planten doen zoals gember, die er ook voor moet zorgen dat migraines verdwijnen. Als we de comments van deze video mogen geloven werkt de hack echt!

@best1minutevideos

Save this to stay migraine-free ➡️ Credit: Andrea Eder + Crawford Wellness #migraine #lifehacks #headache #migrainerelief #headacherelief #diy #athome #howto #remedy

♬ original sound – Best 1-Minute Videos

2. Koud ijswater

Naast warm water moet ook koud ijswater de pijn van migraines verminderen. Zo laat een TikTok-gebruiker zien dat zij een handdoek op haar hoofd legt en daar bovenop een glas met ijskoud water zet.

@angelino1212

#migraine #migrainerelief #heatstroke #lifehack #diy #fyp #foryoupage #foryou #foryourpage #homeremedy #momsoftiktok #viral #tiktok #mom #dads

♬ What If (I Told You I Like You) – Johnny Orlando & Mackenzie Ziegler

3. Drukpunten

Als je last hebt van een migraine zijn er verschillende drukpunten op je lichaam die de migraine zouden moeten verlichten. Deze drukpunten zitten op de volgende plekken: tussen je wijsvinger en duim, aan de achterkant van je hoofd, bij je slaap een tussen je wenkbrauwen.

@bohnetacupuncture

Suffering from migraines? Try these pressure points to get some relief !#TheRealPussinBoots #pressurepoints #migraine #migrainerelief #foryou #foryoupage #fyp

♬ original sound –

Beter slapen door een krekel na te doen? Duizenden TikTokkers zweren erbij

4. Een muts voor je hoofd

Een oplossing die voor veel mensen lijkt te werken is een muts die je over je hele hoofd kunt trekken. Deze kan je in de vriezer leggen om hem lekker koel te laten worden, maar ook warm is de muts te gebruiken. Deze trek je in zijn geheel over je hoofd zodat al het felle licht verdwijnt en de druk moet ook verlichtend werken.

@baeeelyn

Calling all headache besties #headacherelief #headachehat #migrainerelief

♬ original sound – Kaelyn

Welke hack ga jij als eerste proberen?